Închide meniul

Mihai Rotaru, nemulțumit de cum au revenit jucătorii Universității Craiova de la națională: „Nu spun că e amatorism, dar nu e ok!”

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 13:27

Reclamă
Mihai Rotaru, nemulțumit de cum au revenit jucătorii Universității Craiova de la națională: Nu spun că e amatorism, dar nu e ok!”

Mihai Rotaru, nemulțumit de cum au revenit jucătorii Universității Craiova de la națională

Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Hepta

Mihai Rotaru s-a arătat nemulțumit de cum au revenit jucătorii Universității Craiova de la echipa națională. Alexandru Ișfan și Ștefan Baiaram au fost convocați de Emil Săndoi la U21, iar în meciul cu CFR Cluj, ambii s-au accidentat. Patronul oltenilor a avut o reacție furibundă după acest episod.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Cvek și Koljic au marcat golurile remizei din Bănie.

Mihai Rotaru, nemulțumit de cum au revenit jucătorii Universității Craiova de la națională

Mihai Rotaru susține că atât Alexandru Ișfan, cât și Ștefan Baiaram, nu au revenit într-o condiție fizică bună, de la lotul național de tineret. Patronul oltenilor susține că a evitat să-i epuizeze pe cei doi jucători, însă chiar și așa, fotbaliștii nu se prezentau în condiții bune.

„Jucătorii n-au venit OK de la naționala de tineret. Am mai auzit și poveștile alea cu mici, coaste, manele și fleici. Nu au venit în cea mai bună formă cei de la lot. Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit OK. Nu aveam cum să îi încărcăm noi după ce au venit de la lot, pentru că ei au venit joi.

Nu aveam când. Noi nu încărcăm în această perioadă, volum facem doar la jucătorii care nu joacă, sau care joacă foarte puțin. În rest, totul e pe viteză, pe prospețime, fără să se încarce”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Alexandru Ișfan s-a accidentat încă de la jumătatea primei reprize. Mijlocașul a fost înlocuit de Alexandru George, în minutul 24 al întâlnirii de pe „Ion Oblemenco”. În minutul 39, Eugen Neagoe a fost forțat să facă o nouă schimbare în derby-ul cu CFR Cluj. Ștefan Baiaram s-a accidentat și el, iar în locul lui a fost introdus Rogulijc.

Ce a declarat Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Eugen Neagoe l-a ironizat pe Dan Petrescu la finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1. Totul după ce oltenii au avut 68% posesie şi 15-0 la cornere.

„Foarte bine era dacă acea bară din prelungiri nu era bară şi intra mingea în poartă. Aşa cum a intrat la ei după o aruncare de la margine. Acolo a stat CFR mai bine decât noi, la aruncările de la margine. Am avut 15-0 la cornere, posesie de 70%… să domini de maniera asta campioana, să nu aibă un corner, înseamnă mult pentru noi. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, să îi facem şi mai mândri pe suporterii noştri. Fotbalul de foarte multe ori este nedrept.

Reclamă 4 / 0/3

Am presat, am încercat, dar pe parcursul acestui joc au apărut şi multe probleme. Toţi jucătorii care au fost plecaţi la echipa naţională au avut probleme. Nu acuz pe nimeni, departe de mine asta. Au fost jucători care au avut probleme, pe undeva e logic, dar nu mă aşteptam să fie atât de multe probleme.

Elvir Koljic este un fotbalist foarte valoros. De când este la Craiova a avut evoluţii foarte bine. Din păcate a avut acele probleme medicale. Nu este uşor să treci prin ce a trecut Elvir, dar el este un băiat de mare caracter. Când este bine fizic, poate să o facă şi mai bine decât a făcut-o în această seară.

Ei ne-au bătut numai la aruncări de la margine. Nu sunt arogant, dar asta e realitatea. Meritam să câştigăm pentru că am făcut un joc mai bun decât adversarul nostru„, a declarat Eugen Neagoe la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și