Închide meniul

Mihai Rotaru o susține pe FCSB în meciul de titlu cu Farul: „Acesta este scopul nostru!”

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 15:20

Reclamă
Mihai Rotaru o susține pe FCSB în meciul de titlu cu Farul: Acesta este scopul nostru!”

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru o susține pe FCSB în meciul de titlu cu Farul. Patronul Universității Craiova a dezvăluit că în avantajul echipei sale are fi victoria roș-albaștrilor, deoarece constănțenii ar fi nevoiți să o învingă pe CFR Cluj în ultima rundă. În acest context, oltenii ar putea forța clasarea pe locul trei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul și FCSB se duelează în meciul care ar putea decide campioana acestui sezon de Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Rotaru o susține pe FCSB în meciul de titlu cu Farul

Pe lângă faptul că o susține pe FCSB în duelul cu Farul, Mihai Rotaru a oferit declarații și despre echipa sa. Patronul Universității Craiova consideră că acest sezon este unul ratat pentru olteni, prin prisma rezultatelor.

De asemenea, oficialul din Bănie a mai mărturisit că trupa lui Eugen Neagoe a avut mult ghinion în această ediție de play-off, însă cu toate acestea se luptă pentru a șaptea participare consecutivă în cupele europene.

Nu vrem să ne pregătim de Europa cum s-au pregătit și alții. Obiectivul nostru este să ne calificăm în preliminariile Conference League. Ar fi a șaptea participare consecutivă în Europa. Trebuie să câștigăm în Giulești dacă vrem să ajungem în Europa. Rapid are o echipă bună, va fi o atmosferă incendiară.

Reclamă

Pentru mine, până la acest moment, este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor. Nu am realizat pragul de sus a ceea ce ne-am propus. Există și pragul de jos, calificarea în Europa. Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective. Vorbim de încredere și perspective… Am fost cea mai ghinionistă echipă de play-off.

Scopul pentru noi este să nu câștige Farul, să aibă o motivație în plus la meciul cu CFR Cluj. Aceasta este o remarcă logică”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe

Mihai Rotaru a dezvăluit ce se întâmplă cu Eugen Neagoe. Finanţatorul Universităţii Craiova susţine că nu se pune problema ca Eugen Neagoe să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Rotaru a mărturisit că mai vorbeşte cu Laurenţiu Reghecampf din când în când. Patronul oltenilor exclude însă o schimbare a antrenorului principal.

Nu am luat în calcul nicio secundă o plecare a antrenorului, din contră, ne dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu se pune problema în acest moment.

Noi am discutat despre cum să îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminăm anumite nefuncționalități în cadrul clubului.

Nu există așa ceva, e exclus (n.r.: să plece Neagoe)! Am avut o discuție cu domnul Neagoe a doua zi, chiar după meci, în care accentul s-a pus pe analiza a ceea ce s-a întâmplat.

Noi vrem să îmbunătățim staff-ul, vrem să îmbunătățim lotul de juniori, dar e exclus, dar de ce să faci asta? Că ratezi 100 de ocazii într-un meci… Cu siguranță va rămâne și la anul domnul Neagoe”, a declarat Mihai Rotaru pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și