Închide meniul

Mihai Rotaru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă îl aduce pe Gică Hagi la Universitatea Craiova: „Nu cred că merge să fuzionăm”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 11:48

Mihai Rotaru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă îl aduce pe Gică Hagi la Universitatea Craiova: „Nu cred că merge să fuzionăm

Cât a ajuns să coste să petreci Paștele la hotelul lui Gică Hagi

Gică Hagi, amuzat la o conferinţă de presă / Antena Sport

Mihai Rotaru a avut un răspuns savuros când a fost întrebat dacă Gică Hagi ar putea fi înlocuitor pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Patronul ocupantei locului 5 din Liga 1 a fost pus pe glume şi a dezvăluit care este singura variantă prin care ar putea colabora cu „Regele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii trec prin momente dificile după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia. A decis să plece la finalul înfrângerii cu FC Argeş, scor 1-2, care a dus la eliminarea alb-albaştrilor din Cupa României.

Mihai Rotaru, convins că Gică Hagi nu ar accepta o ofertă de la Universitatea Craiova

Oltenii au stabilit cine va fi pe bancă la meciurile cu CS Mioveni şi Chindia Târgovişte, ultimele din 2022. „Am avut o zi foarte grea ieri. În momentul ăsta am stabilit interimarul. Este Dragoş Bon, el a mai avut un procentaj bun. De asta îl punem, să fie şi acum 2 victorii din 2 meciuri„, a spus acţionarul majoritar al Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru s-a amuzat când a fost întrebat dacă Gică Hagi ar putea fi o soluţie pentru postul de acţionar principal.

Cred că este foarte puţin probabil să lucrez cu Gică Hagi. Ba nu, dacă aş cumpăra acţiuni la Farul am putea lucra împreună. Nu cred că merge să fuzionăm, pentru că nu ar mai putea să joace în Europa după, glumind puţin„, a spus Mihai Rotaru la Pro Arena.

Reclamă

Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, din toate competiţiile. În Liga 1 a ajuns pe locul 6, la 12 puncte în spatele echipei lui Gică Hagi, Farul.

Mirel Rădoi, făcut praf de Pavel Badea

Mirel Rădoi a fost făcut praf de Pavel Badea, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Directorul grupării din Bănie nu îşi explică decizia luată de Rădoi, care a şi inflamat spiritele în vestiar.

Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri„, este avertismentul pe care i l-a transmis Pavel Badea lui Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Mie nu mi-e greu să colaborez cu Sorin Cârțu. Ar trebui să fie un plus pentru orice antrenor că-l are pe Cârțu lângă el. Eu, dacă eram antrenor la Craiova, aș fi încercat să-l atrag pe Cârțu alături de mine, nu să fiu mândru și orgolios.

Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci, grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri. Plus că patronii din Liga 1 nu vor dori un antrenor care să vină să-i dărâme moral pe jucători, declarându-i nepregătiți și lipsiți de valoare. (…) În acest context, nu poți continua fără să existe repercusiuni în activitatea sa.

Sigur, Mirel Rădoi are o parte veridică în ceea ce spune. Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut!

Patronul și președintele Cârțu declară că nu vor să-l schimbe, iar el își dă demisia. Ce spune asta? Că nu ai încredere în grup, că nu-ți asumi responsabilitatea!„, a declarat Pavel Badea pentru gsp.ro.

Recomandări
  • Mihai Rotaru ştie cum ar putea colabora cu Gică Hagi
  • Cine va fi antrenorul interimar de la Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și