Închide meniul

Mihai Rotaru, replică devastatoare pentru Victor Pițurcă: „Să nu uităm că e condamnat pentru mărturie mincinoasă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 decembrie 2022, 8:45

Mihai Rotaru, replică devastatoare pentru Victor Pițurcă: „Să nu uităm că e condamnat pentru mărturie mincinoasă!

Victor Pițurcă a condus Craiova lui Mihai Rotaru în 16 meciuri

Victor Pițurcă a condus Craiova lui Mihai Rotaru în 16 meciuri / Hepta

Mihai Rotaru a avut o replică devastatoare pentru Victor Pițurcă, după ce fostul antrenor de la Universitatea Craiova l-a criticat public pe patronul din Bănie. Finanțatorul oltenilor l-a pus la zid pe Pițurcă, despre care spune că „nu face decât să agite apele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă a vorbit în termeni duri despre managementul lui Rotaru, după demisia lui Mirel Rădoi, iar replica patronului a fost la fel de puternică.

Mihai Rotaru, replică devastatoare pentru Victor Pițurcă

Mihai Rotaru a spus despre Victor Pițurcă că „n-are nicio treabă”, după ce fostul selecționer a acuzat că „patronul vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii”.

„Pițurcă bagă bățul prin gard. Eu nu vorbesc despre sisteme și jucători. Domnia sa nu are nicio treabă. Să nu uităm că e condamnat pentru mărturie mincinoasă.

Mă silește să trimit mesajele către presă din momentul în care l-am dat afară. Să-și vadă de treburile dânsului. Nu face decât să bage bățul prin gard și să agite apele”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă a antrenat Craiova lui Mihai Rotaru în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020, în 16 meciuri.

„Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. El tot ce face, face tacit, în spate. Vorbele pe care le auziți de la anumiți oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea.

E foarte dificil, atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii. E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate. Niciun antrenor nu poate rezista.

Reclamă 4 / 0/3

Iată că victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%. Ăsta a fost și motivul pentru care și-a dat demisia. Dar e problema lor”, a spus, recent, Victor Pițurcă, potrivit sptfm.ro.

Mihai Rotaru a anunțat când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat când va semna oficial Eugen Neagoe cu Universitatea Craiova. Oltenii îl vor cât mai repede pe „Geană”.

Rotaru a spus că, odată ce Neagoe își va formaliza despărțirea de U Cluj, acesta e liber să semneze cu Universitatea Craiova.

”Conform statutului antrenorului din regulamentul FRF, domnul Neagoe a reziliat contractul cu U Cluj și trebuie să restituie jumătate din sumă. Sunt spre rezolvare acum. Eu cred că se va rezolva cu U Cluj.

Apoi vom anunța și noi mutarea. Cred că mâine sau poimîne vom anunța care sunt planurile noastre”, a spus Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Neagoe a spus clar și răspicat că își dorește să antreneze Universitatea Craiova, iar totul a devenit doar o chestiune de timp până când visul său se va îndeplini.

Potrivit gsp.ro, “Geană” va semna un contract pe un an și jumătate cu Universitatea Craiova. La clubul lui Mihai Rotaru, tehnicianul de 55 de ani va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de euro/lună.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Rotaru, replică devastatoare pentru Victor Pițurcă
  • „Să nu uităm că e condamnat pentru mărturie mincinoasă!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și