Închide meniul

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali: „Îl rog să ia bătaie de la Rapid!” Ce a declarat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Viviana Moraru Publicat: 21 aprilie 2023, 23:40

Reclamă
Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali: Îl rog să ia bătaie de la Rapid!” Ce a declarat după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Mihai Rotaru, replică savuroasă pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru și Gigi Becali / Colaj Hepta

Mihai Rotaru a avut o replică savuroasă pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a declarat că va susține Universitatea Craiova în play-off-ul din acest sezon. Patronul oltenilor a mărturisit că va fi prieten cu omologul său de la FCSB doar dacă roș-albaștrii vor fi învinși de Rapid, în această rundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova s-a apropiat la doar două puncte de rivala FCSB, după victoria de pe terenul celor de la Sepsi. Oltenii îi vor înfrunta pe roș-albaștrii în runda viitoare, în Bănie.

Mihai Rotaru, replică pentru Gigi Becali

Mihai Rotaru era la curent cu declarațiile lui Gigi Becali, și astfel a afirmat că patronul de la FCSB îi va ajuta pe olteni cu adevărat doar în cazul în care trupa lui Elias Charalambous va pleca învinsă din Giulești.

Pentru Universitatea Craiova, o eventuală înfrângere a FCSB-ului cu Rapid ar fi ideală, deoarece ar avea șansa să-i depășească pe roș-albaștrii în clasament, cu o victorie în meciul direct din runda viitoare.

Ne gândim la locul 3. Am văzut declarațiile domnului Becali, că a declarat că suntem prieteni. Îl rog să ia bătaie atunci de la Rapid. Atunci chiar vom fi prieteni”, a declarat Mihai Rotaru, pentru primasport.ro.

Reclamă

De asemenea, Mihai Rotaru a vorbit și despre victoria obținută de Universitatea Craiova pe terenul celor de la Sepsi. Acționarul din Bănie s-a arătat extrem de bucuros de rezultatul obținut de trupa lui Eugen Neagoe, mărturisind că se gândește la o clasare pe podium, la finalul sezonului, pentru a putea evolua în competițiile europene în stagiunea următoare.

„Nu visăm la titlu. Visăm la podium. Am spus-o de ceva timp. Am făcut câteva greșeli pe parcursul campionatului. Am condus la pauză cu CFR Cluj, eram pe primul loc dacă băteam și în meciul cu Farul.

Ușor, ușor, echipa va merge din ce în ce mai bine. Am jucat pe un teren greu. Am vorbit cu băieții înainte de meci. Le-am spus că vreau să fim bucuroși după meci, mai ales că avem și nunta lui Andrei Ivan duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru: „Nu ne gândim la titlu!”

Cred că sunt mai mulți factori pentru lipsa de inconstanță. A fost vorba și de ghinion în sezoanele trecute. Anul acesta, a fost vorba de constanță. Cu FCSB-ul și CFR-ul, am fi putut câștiga. E frustrant, te uiți și vezi că ele au câștigat cu o doză mai mare de noroc.

Nu e cazul sezonul acesta să ne gândim la titlu. Mai sunt două echipe între noi și locul 1. Există primă de titlu, așa cum a fost la fiecare meci. La meciul cu Sepsi a fost cu 50% mai mare. Există prime de gol, de pasă de gol. Variază între 10 și 20.000 de euro”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Gigi Becali surprinde din nou: „O să ajutăm Universitatea Craiova! Nu e normal?”

Gigi Becali surprinde din nou. Patronul FCSB a făcut o declaraţie la care nu se aştepta nimeni. Latifundiarul a prefaţat în stil caracteristic meciul Rapid – FCSB.

Gigi Becali e mulţumit de echipa lui după victoria cu Farul şi e convins că FCSB poate câştiga titlul sezonul acesta.

Gigi Becali a explicat că o va ajuta pe Craiova pentru că FCSB va bate Rapidul. „Se bate cu Rapid pentru cupele europene. Noi o s-o ajutăm pe Universitatea Craiova. O să o ajutăm. Ei se bat cu Rapidul. Suntem prieteni. Nu e normal? Ei doar trebuie să bată Sepsi. Nu să facă la fel ca FC U Craiova 1948. Noi am bătut și ei au mâncat bătaie de la Sepsi. Să nu facă și ei la fel”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

„Meciul cu Rapid normal că o să jucăm tot așa. Suntem pe val. Nu cred că ne poate sta în față. Nu vreau să spun mai mult. Doar atâta spun. E greu. Nu ai cum să stai în calea FCSB-ului. De unde să știu eu? (n.r.: dacă îi pune în pericol postul lui Adrian Mutu). N-am văzut că nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Nu mă interesează capra vecinului. Nu vorbesc de Rapid, vorbesc de echipa mea. Nu poate fi oprită, e prea puternică la ora asta. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și