Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Rotaru s-a hotărât! Antrenorul pe care îl vrea în iarnă la Universitatea Craiova + Planul răsunător pentru vară

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 13:29

Mihai Rotaru s-a hotărât! Antrenorul pe care îl vrea în iarnă la Universitatea Craiova + Planul răsunător pentru vară

Mihai Rotaru îi caută înlocuitor lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru îi caută înlocuitor lui Mirel Rădoi / Hepta

Mihai Rotaru s-a hotărât. Patronul Universității Craiova a pornit în căutarea unui nou antrenor după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia. Finanțatorul din Bănie visează să-l aducă pe banca tehnică pe Marius Șumudică, însă acest scenariu se va putea materializa cel mai devreme la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru nu pierde vremea și caută cea mai bună soluție pentru postul de antrenor, după despărțirea-șoc de Mirel Rădoi.

Mihai Rotaru s-a hotărât! Corneliu Papură este antrenorul pe care îl vrea în iarnă la Universitatea Craiova

Din informațiile Antena Sport, Mihai Rotaru se gândește să-l readucă pe Corneliu Papură la prima echipă. În prezent, antrenorul de 49 de ani se află la echipa secundă a Universității Craiova.

Papură reprezintă o variantă la îndemână pentru Rotaru, care poate umple golul lăsat de Mirel Rădoi cel puțin până la finalul sezonului. La vară, Rotaru va forța aducerea lui Marius Șumudică. Contractul lui “Șumi” cu Al-Raed expiră la finalul stagiunii, iar următorul pas ar putea fi chiar pe “Ion Oblemenco”.

Patronul Universității Craiova și-ar dori să-l aducă pe Șumudică încă de acum, însă consideră că salariul de 20.000 de euro cerut de fostul atacant al Rapidului nu se justifică pentru situația actuală a echipei oltene.

Reclamă

Corneliu Papură se pregătește pentru al 4-lea mandat la Universitatea Craiova

Rotaru și-a pierdut, în mare parte, speranțele pentru lupta la titlu, motiv pentru care preferă să economisească bani până în vară, când va putea începe un proiect de la 0, la început de sezon, cu Marius Șumudică la cârmă.

“Noi acum suntem într-o situație în care nu avem voie să vorbim despre obiectiv”, a răspuns Mihai Rotaru, la sport.ro, când a fost întrebat despre titlul din Liga 1.

Până atunci, Mihai Rotaru ar urma să se bazeze pe serviciile lui Corneliu Papură, cel care a mai antrenat Universitatea Craiova în 3 mandate: aprilie – august 2015, ianuarie – mai 2020 și noiembrie 2020 – ianuarie 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Soluția respectivă l-ar scuti pe Rotaru de un efort financiar uriaș, ținând cont că salariul lui Papură ar fi de numai 4.000 de euro, de 5 ori mai mic decât cel al lui Marius Șumudică.

Între timp, până la instalarea lui Corneliu Papură, banca Universității Craiova va fi ocupată de interimarii Dragoș Bon și Ionuț Stancu. Cei doi vor pregăti formația olteană în ultimele două partide ale anului, cu CS Mioveni și Chindia.

Universitatea Craiova se află pe locul 5 în Liga 1, după 19 etape, la 12 puncte în spatele liderului Farul. Trupa din Bănie a ajuns la 3 meciuri fără victorie în campionat, iar aseară a fost eliminată și din Cupa României.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova, după eliminarea din Cupa României.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist.

Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Reclamă

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Mirel Rădoi, după FC Argeș – Universitatea Craiova 2-1.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și