Închide meniul

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova: „Putea să stea să mai ia nişte bani!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2023, 18:08

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova: „Putea să stea să mai ia nişte bani!

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Rotaru a fost surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova. Brazilianul în vârstă de 28 de ani tocmai s-a despărţit amiabil de gruparea din Bănie şi ar urma să semneze cu liderul din Liga 1. Gică Hagi îl aşteaptă la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că nu şi-a dorit ca Rivaldinho să îşi încheie atât de rapid conturile cu fiul lui Rivaldo. A oferit detalii in interior despre discuţia pe care a purtat-o cu mijlocaşul care era rezervă în mandatul lui Eugen Neagoe.

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

Rivaldinho este un băiat extraordinar și nu este o placă pe care o spun acum pentru că a plecat un jucător. Rivaldinho mi-a transmis, nu am avut timp să mă văd cu el la momentul respectiv, că mă roagă să mă văd cu el pentru că el nu are nimic de reproșat nici antrenorului, nici clubului, doar că își dorește să joace mai mult și nu poate să impună chestia asta.

Este un tip extrem de ambițios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta.

Într-adevăr, el era a treia opțiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic„, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Reclamă

Finanţatorul ocupantei locului 4 din Liga 1 a anunţat că nu avea în plan să îi propună rezilierea contractului lui Rivaldinho. Acesta chiar a renunţat la o sumă importantă de bani din moment ce nu a mai rămas măcar până la finalul sezonului.

„Rivaldinho a meritat fiecare leu plătit lui”

„Putea să mai stea o lună să mai ia niște bani, mai avea contract doi ani de zile, dar a zis că renunță, dar vreau să vă rog să reziliez pentru că vă iau banii degeaba, la modul acesta. Nu le știu pe dinafară, dar știți foarte bine cum e la Universitatea Craiova. (n.r. minim 10.000 de euro avea?) Da. Cred că da.

Noi nici măcar nu ne-am gândit să reziliem înainte de terminarea sezonului pentru că nu mi se pare corect, mai ales că este un jucător dedicat, jucător care a meritat fiecare leu plătit lui„, a mai spus patronul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Rivaldinho a fost adus în vara anului trecut de la MKS Cracovia şi a jucat în 23 de meciuri din campionat în tricoul oltenilor. A fost titular în 9 partide şi a înscris un gol. Are şi 3 pase decisive. În Liga 1 a mai jucat pentru Dinamo şi Viitorul. Gică Hagi l-a vândut în Polonia cu 300.000 de euro. Fiul lui Rivaldo are în prezent o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova

Atacantul în vârstă de 28 de ani urmează să semneze cu Farul Constanța, anunță gsp.ro. În urmă cu trei ani, Rivaldinho a mai evoluat pentru formația constănțeană, care, la acel moment, se numea FC Viitorul.

De jucătorul brazilian s-au interesat și cei de la Rapid, însă se pare că „Regele” a câștigat „bătălia” pentru semnătura acestuia.

La începutul acestui an anunţa că îşi dorea să câştige titlul cu Universitatea Craiova.

Titlul? Se poate. Totuși, să nu visăm de acum. Orice e posibil. Craiova este o echipă mare. Și eu visez la titlu, precum ceilalți suporteri. Tata îmi transmite mereu să fiu mai bun, în fiecare zi, să mă pregătesc bine, să nu las lucrurile negative să-mi intre în cap”, spunea Rivaldinho.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și