Închide meniul

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova! Cu cine ar urma să semneze brazilianul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 mai 2023, 11:23

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova! Cu cine ar urma să semneze brazilianul

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova

Rivaldinho, în timpul unui meci / Hepta

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova! Fiul lui Rivaldo, fostul mare fotbalist al Barcelonei, ar urma să semneze cu liderul din Liga 1, Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldinho a rămas liber de contract, în urmă cu patru zile, după ce a rupt înțelegerea cu Universitatea Craiova.

Rivaldinho și-a găsit echipă după despărțirea de Universitatea Craiova

Atacantul, în vârstă de 28 de ani, urmează să semneze cu Farul Constanța, anunță gsp.ro. În urmă cu trei ani, Rivaldinho a mai evoluat pentru formația constănțeană, care, la acel moment, se numea FC Viitorul.

De jucătorul brazilian s-au interesat și cei de la Rapid, însă se pare că „Regele” a câștigat „bătălia” pentru semnătura acestuia.

Rivaldinho, dezamăgit după despărțirea de Universitatea Craiova

Rivaldinho consideră că nu a primit destule minute de joc din partea lui Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova. Totodată, susține că, în iarnă, a avut două oferte importante de a pleca din Bănie, însă clubul oltean nu le-a acceptat.

Reclamă

„Am încercat să reziliez contractul încă de acum o lună, dar atunci nu s-a dorit să plec gratis. Am simțit că pierd spațiu. Nu prea eram folosit, intram 15 minute, 20 de minute, 12 minute și așa mai departe. Nu s-a schimbat nimic de o lună, o lună și ceva.

Când impresarul meu a vorbit cu clubul, în iarnă, a venit cu o ofertă de 300.000 de euro pentru mine. M-a vrut Wydad din Maroc. Am mai avut și o variantă din Qatar, unde luam salariu 600.000 de euro pe sezon. Era discuția cu Al Khor, liderul din liga a 2-a. Dacă promovau, salariul meu se dubla. Erau bani mulți, dar nu am fost lăsat să plec atunci.

Fusesem cel mai bun în pregătire, îmi doream să fiu titular. De când au plecat Marian Copilu și Rădoi am avut, însă, tot mai puțin timp de joc. Cu Rădoi îmi câștigasem postul de titular. După, am mai prins puține partide. De aia am vrut să plec, să reziliem. Am avut acum o ședintă cu domnul Rotaru, ne-am văzut față în față și am rezolvat în 10 minute. M-a înțeles. Cu el m-am înțeles foarte bine, nu a cerut niciun ban pentru reziliere. A fost de acord să mă lase liber dacă asta am cerut. El n-ar fi vrut, dar a făcut-o pentru mine. Nu am nimic să-i reproșez.

Reclamă 4 / 0/3

Nici antrenorului Neagoe, am avut o relație ok, am discutat și i-am respectat decizia. Părerea mea e că am calitate și cred că trebuie să fiu prima opțiune. Poate a doua, dar măcar să am o șansă să mă lupt. Dar eu mă simțeam în afara luptei, eram a 3-a variantă după Markovic și Koljic. Cred că am suficientă calitate încât să fiu primul sau al doilea.

Nu voiam să mai fiu stresat și supărat acasă, să stric atmosfera în familie. Nu mai voiam să fiu nervos. Așa, merg 10 zile în vacanță, nu mai vreau să aud nimic de fotbal, apoi revin. Cred că până la finalul lunii voi semna cu cineva. Am variante, dar prefer să nu discut nimic acum. Cred că voi rămâne în România”, a declarat Rivaldinho, pentru playsport.ro.

În tricoul Universității Craiova, Rivaldinho a dat un gol și trei pase decisive, în 27 de partide bifate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și