Închide meniul

Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică! Gigi Becali: „L-a sunat pe MM!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 noiembrie 2022, 18:41

Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică! Gigi Becali: „L-a sunat pe MM!

Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

Walter Zenga, într-un meci / Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit că Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Antrenorul italian l-ar fi sunat personal pe Mihai Stoica să discute despre o revenire la echipa roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a făcut anunțul despre discuția dintre MM și Walter Zenga cu o aluzie la o declarație mai veche a tehnicianului italian, care spunea în 2010 că este „100% român”. Latifundiarul din Pipera a stabilit că nu își dorește un antrenor italian după plecarea lui Dică.

Walter Zenga s-a autopropus la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică

„Nu, trebuie să fie 52% român, nu 50%. L-a sunat Zenga pe MM. Dar i-am zis că trebuie să fie 90% român”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Walter Zenga a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2004-2005, când a stat pe banca roș-albaștrilor timp de 39 de partide, reușind 21 de victorii, 8 egaluri și 10 înfrângeri.

În singurul sezon cu Zenga pe bancă, FCSB a câștigat titlul de campioană și a eliminat-o pe Valencia din Cupa UEFA.

Reclamă

În România, italianul a mai antrenat-o și pe Dinamo, timp de câteva luni, în 2007. În prezent, Walter Zenga e liber de contract, după despărțirea de Cagliari, produsă în august 2020.

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948

Dacă Becali nu îl vrea pe Zenga la FCSB, Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe italian să semneze cu FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a mers personal în Dubai, la reşedinţa lui Walter Zenga, pentru a purta negocieri cu acesta, anunţă sport.ro. Patronul lui FC U Craiova 1948 încearcă să dea lovitura, pentru a-l readuce pe antrenorul italian în Liga 1.

Adrian Mititelu are concurenţă însă în privinţa lui Walter Zenga, pentru a-l convinge să vină în Bănie. Formaţia de Serie B, Cosenza, este şi ea interesată de serviciile tehnicianului ajuns la 62 de ani, anunţă presa din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

”El vrea să revină în circuit. Are foame mare să antreneze din nou. M-a întrebat dacă FCU are bază proprie, i-am zis că da. Conta foarte mult. A fost o discuție prietenoasă, nu de genul «vreau să știu, mă duc acolo»”, a spus Massimo Pedrazzini, un prieten apropiat al lui Zenga, citat de digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat cand va fi numit noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a declarat că derby-ul „de foc” cu Rapid din weekend o va găsi pe FCSB cu un nou antrenor. Patronul este convins că va ajunge la o înţelegere cu noul tehnician, însă s-a ferit să ofere numele acestuia.

În privinţa partidei cu rivala din Giuleşti, Becali a declarat că FCSB este favorită certă, chiar şi dacă „problema” antrenorului nu se va rezolva.

„Cu Rapid vom avea antrenor 100%. Mâine e posibil să nu-l avem, dar vineri dimineață, la antrenament, va fi antrenor nou. Având în vedere valoarea jucătorilor, ar trebui să câștige și fără antrenor. Mă duc eu pe bancă. Nu că mă duc personal, dar ar trebui să câștige cu oricine pe bancă. Mai pot să zic ceva?

Nu pot să spun (n.r.- ce antrenor preferă), de ce să se supere cel care va fi dacă nu pot să-l iau? Nu vă pot spune toate intimitățile, ar trebui să-i spun celui pe care îl iau că el a fost favoritul încă de la început”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și