Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat fundașii centrali care vor juca în FCSB – U Cluj. Planul pregătit de roș-albaștri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iulie 2022, 21:53

Mihai Stoica a anunțat fundașii centrali care vor juca în FCSB – U Cluj. Planul pregătit de roș-albaștri

Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la CFR Cluj

Mihai Stoica, într-un meci la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit fundașii centrali care vor fi titulari pentru FCSB în partida cu U Cluj, prima din noul sezon al Superligii României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, lovită de probleme în apărare în această vară, a transferat nu mai puțin de trei fundași centrali: Rachid Bouhenna, Joyskim Dawa și Joonas Tamm.

Mihai Stoica a anunțat fundașii centrali care vor juca în FCSB – U Cluj

În meciul cu U Cluj, titulari în centrul apărării vor fi Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani, și Joyskim Dawa.

„Avem trei fundaşi centrali de talie plus Denis Haruţ, care ne-a explicat că e fundaş central plus Ovidiu Popescu. Dawa şi Haruţ joacă în prima etapă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Reclamă

Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB

La prima conferință din postura de jucător al FCSB-ului, Tamm a dezvăluit că este conștient de ambițiile uriașe ale clubului din Berceni. De asemenea, fundașul de națională a recunoscut că a fost surprins de interesul manifestat de vicecampioană, dar n-a stat prea mult pe gânduri și a semnat.

„Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa.”, a spsu Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm

Nicolae Dică e de părere că FCSB a dat lovitura cu Joonas Tamm, fundaş ce a fost transferat, deşi Gigi Becali nu îl ştie. Mihai Stoica este cel care a insistat pentru fundaşul estonian.

La început va juca, dar la ce am văzut, declaraţiile pe care le-a dat MM, au fost foarte mulţi din club care s-au uitat la el, au zis că merită să vină, nu cred că vor da greş cu el.

L-au văzut şi Pintilii, şi Petrea, l-au văzut vreo patru-cinci oameni din staff. Bănuiesc că vorbesc engleză (n.r. da, vorbesc) ceilalţi fundaşi, Vlad şi Târnovanu la fel, nu cred că ar fi o problemă din punctul acesta de vedere”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și