Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer făcut de FCSB: „Mâine îl prezentăm!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 22:03 / Actualizat: 10 iulie 2022, 23:22

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer făcut de FCSB: „Mâine îl prezentăm!

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer de la FCSB. Roș-albaștrii își aduc un nou fundaș central, după ce i-au înregimentat deja pe Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a făcut o scurtă descriere a jucătorului transferat de FCSB, fără însă să-i dezvăluie numele. MM a asigurat că, până acum, fotbalistul a jucat titular meci de meci.

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer de la FCSB

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat recent că nou-venitul Bouhenna va rata startul sezonului din cauza unei accidentări. Dawa s-a confruntat și el cu o entorsă. FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru jucătorii de la FCSB

MM cere un start perfect în campionat pentru a putea spera la primul titlu după o pauză de opt ani. FCSB a defilat în meciurile amicale din această vară şi a obţinut victorii pe linie. A marcat 14 goluri în amicalele cu FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău, CS Mioveni şi Oţelul Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce mă interesează e să începem bine. În ultimele sezoane am început prost, nu vrem să fim iar într-o cursă de urmărire. Mereu am început foarte prost ultimele sezoane, n-aș vrea să fim pe aceeași linie, să încercăm să reparăm ceva greșit. Sper să începem bine. N-aș zice că s-a conturat un prim “11”, pentru că am avut mulți jucători accidentați. Începe cam devreme sezonul pentru noi”, a declarat Mihai Stoica după Oţelul – FCSB 1-2.

În sezonul trecut, CFR Cluj a început campionatul cu șapte victorii consecutive, în timp ce FCSB a obținut doar două succese în primele șapte runde.

Florin Tănase poate pleca oricând de la FCSB

La capitolul plecări, FCSB ar putea rămâne fără Florin Tănase. Mihai Stoica a transmis că vicecampioana ia în calcul orice variantă când vine vorba de golgheterul echipei.

Recent, golgheterul României a fost dorit de Ferencvaros. Campioana Ungariei a oferit deja 2 milioane de euro, dar s-a lovit de refuzul lui Becali. Latifundiarul din Pipera a cerut să fie introdusă o clauză suplimentară de un milion de euro.

“Nu știu dacă vor mai fi plecări, spre deosebire de acum 4-5 ani perioada de transferuri se încheie în septembrie. Dacă cineva îi plătește clauza lui Tănase, trebuie să îi căutăm înlocuitor”, a anunțat Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și