Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 9:39

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

Mihai Pintilii dă mâna cu Mihai Stoica, înaintea unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB. Mihai Pintilii va fi, în mod oficial, noul antrenor secund al echipei, după ce fostul mijlocaş a luat licenţa A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Pintilii nu va mai fi delegatul echipei, iar acum va putea să dea şi indicaţii de la marginea terenului.

Mihai Stoica a anunţat o schimbare importantă în staff-ul FCSB! Ce se va întâmpla cu Mihai Pintilii din acest sezon

Din acest sezon, Mihai Pintilii va fi antrenor secund cu acte în regulă. Anunţul a fost făcut chiar de către Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB. Pe 26 iunie, Pintilii a obţinut licenţa A, lucru care îi va permite în timpul meciurilor să se ridice de pe bancă şi să dea indicaţii.

„Da, a luat licența A, acum pe 26 iunie. El nu va mai fi delegat, va fi antrenor secund. Va putea da indicații în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Primul meci oficial pentru Mihai Pintilii din postura de antrenor secund al celor de la FCSB va fi pe 4 iulie, în Supercupa României. Campioana României va întâlni câştigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara. Meciul va avea loc pe stadionul Steaua.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024. Ca procente, Meme susţine că „Portocala Mecanică” e în faţă (55% – 45%), dar totul se poate schimba dacă echipa lui Ronald Koeman va evolua în faţa tricolorilor aşa cum a făcut-o în duelul cu Austria, echipa care a câştigat grupa cu Franţa şi Olanda.

Pe de altă parte, cuplul de fundaşi centrali format din Virgil van Dijk şi Nathan Ake e de speriat pentru ofensiva noastră. Cei doi sunt cotaţi la 40, respectiv 30 de milioane de euro şi joacă la două puteri ale Europei, Liverpool şi Manchester City.

”Depinde ce echipă a Olandei vom întâlni. Cea din meciul cu Austria nu a fost cine ştie ce. A părut că Austria poate da gol de câte ori vrea. Olanda este favorită certă, pentru că are câţiva jucători… Cred că Olanda este locul 1 în lume la fundaşi.

Reclamă

55 cu 45 în favoarea Olandei, echilibrat, pentru că am văzut ce nu credeam că voi vedea la echipa naţională. O echipă naţională care cred că are spirit. Sunt echipe cu jucători foarte valoroşi, dar pentru care acest turneu final poate că nu reprezintă apogeul carierei.

Cu Ucraina, la 3-0 nu am tras de timp. Asta a fost cel mai important, pentru că ne simţeam puternici. Olanda a fost net inferioară cu Austria, pentru că Austria are o organizare excepţională”, a spus Mihai Stoica, citat de Prima Sport.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și