Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă”

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 21:06

Reclamă
Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: "Ştim cu siguranţă"

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară. După titlul adjudecat în weeekend, formaţia roş-albastră se gândeşte deja la meciurile din preliminariile cupelor europene de sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la FCSB ştiu că au nevoie de întăriri şi au anunţat deja un prim jucător care se va alătura echipei lui Elias Charalambous în această vară.

Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă”

Alexandru Musi, jucătorul care a evoluat în acest sezon sub formă de împrumut la Petrolul Ploieşti, va reveni la FCSB în această vară, anunţul fiind făcut chiar de Mihai Stoica.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor a mai spus că echipa sa trebuie să aducă mai mulţi jucători pentru a se dubla pe anumite poziţii, mai ales că Florinel Coman este ca şi plecat de la FCSB:

„Noi trebuie să ne dublăm anumite poziţii. Va pleca după toate probabilităţile Coman şi ce ştim cu siguranţă este că se va întoarce Musi, care poate fi un jucător interesant.

Reclamă

Noi trebuie să avem o echipă în campionat şi una în preliminariile competiţiior europene, pentru că dacă ajungem în grupele Conference League, dacă trecem de primul tur al Ligii Campinilor, eşti sigur că joci play-off-ul în Conference…

Este clar că ai nevoie de un echilibru, de poziţii dublate, noi n-am avut”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare!

FC Botoşani a dat lovitura în finalul partidei, învingând-o pe Petrolul în deplasare. Sadiku a marcat în minutul 87 al partidei, iar Petrlul – FC Botoşani s-a terminat 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 71 al meciului, Sergiu Hanca a ratat o lovitură de la 11 metri.

FC Botoşani are acum 3 puncte peste Dinamo, cu două etape înainte de finalul play-out-ului. „Roş-albii” sunt pe locul 9 în play-out, poziţie de pe care se retrogradează direct în Liga a 2-a.

„Viața mea o’mpart alături de Botoșani”, a scris Mihai Stoica pe Facebook după victoria Botoşaniului, aluzie la versurile celebrului imn al lui FC Voluntari.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA Vezi toate știrile
Citește și