Închide meniul

Mihai Stoica a confirmat oferta pe care FCSB a primit-o pentru Andrei Cordea! „Alt patron l-ar fi vândut”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 iunie 2022, 8:37

Mihai Stoica a confirmat oferta pe care FCSB a primit-o pentru Andrei Cordea! „Alt patron l-ar fi vândut

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a confirmat oferta pe care FCSB a primit-o pentru Andrei Cordea. Legia Varşovia a vrut să-l împrumute pe jucătorul de 23 de ani de la FCSB, dar Gigi Becali a cerut 3 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica e sigur că preţul fixat de patronul echipei din Berceni este unul mult prea mare pentru Legia. Polonezii au un lot cotat la 17 milioane de euro, iar cel mai scump transfer din istoria clubului a fost de 1.8 milioane de euro.

Mihai Stoica a confirmat oferta pe care FCSB a primit-o pentru Andrei Cordea

„Va rămâne la noi. Nu cred că echipa respectivă are un buget care să-i permită să dea trei milioane de euro. Nici măcar două milioane nu cred că poate da.

Există o ofertă bună pentru Cordea. Alt patron l-ar fi vândut. Noi nu am dat aproape niciun ban pe el. Oricare alt patron de echipă îl dădea şi la un milion de euro.

Oamenii de afaceri se grăbesc să fac asemenea afaceri, să faci 1000% profit într-un singur an… Uite că Becali a investit şi în Dawa. Ştiu că mai spune la nervi că se retrage, dar nu e adevărat”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Andrei Cordea, despre oferta de la Legia Varșovia

Andrei Cordea a reacționat după ce Legia Varșovia şi-a manifestat interesul pentru transferul său. Jucătorul de la FCSB crede că prețul cerut de Gigi Becali în schimbul său este cel corect. Becali vrea 3 milioane de euro pentru Andrei Cordea. În sezonul precedent, el a marcat 6 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în 41 de meciuri.

„Am văzut că se vorbește despre un transfer, dar nu e nimic oficial pentru club. Când va fi ceva oficial, atunci veți afla 100% și voi. Dacă domnul Gigi Becali atât își dorește în schimbul meu (n.r. – 3 milioane de euro), înseamnă că atât valorez. Eu n-am ce să schimb, valorez cât spune dânsul.

Întotdeauna mi-am dorit să joc la echipe de top. Am reușit să ajung aici, dar fiecare își dorește să ajungă și mai sus. Oricum, pentru România sunt la cel mai înalt nivel. Campionatul Italiei îmi place foarte mult, dar niciodată nu se știe unde o să ajungi”, a spus Andrei Cordea, după amicalul FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andrei Cordea e cotat la 1.2 milioane de euro
  • Gigi Becali a cerut 3 milioane de euro pentru jucătorul de 23 de ani

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și