Închide meniul

Mihai Stoica a dat din casă despre Paul Papp. Momentul în care fundaşul l-a scos din minţi: „Nu te duci să te hlizeşti când mergem la război!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 23:27

Mihai Stoica a dat din casă despre Paul Papp. Momentul în care fundaşul l-a scos din minţi: „Nu te duci să te hlizeşti când mergem la război!

Mihai Stoica a dat din casă despre Paul Papp

Paul Papp, în tricoul lui Universitatea Craiova / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a dat din casă despre Paul Papp, fundaşul central care este aproape de a fi dat afară de Universitatea Craiova. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost eliminat la pauza meciului oltenilor cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, din manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Papp a fost „desfiinţat” de Sorin Cârţu şi ameninţat cu o amendă pe măsură de Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a avut o primă reacţie după scandalul în care a fost implicat Paul Papp, cel care a văzut cartonaş roşu după ce şi-ar fi lovit un adversar pe tunelul dinspre vestiare. Managerul general al lui FCSB a rememorat un moment petrecut în aprilie 2016, când FCSB a fost învinsă de Astra şi a ratat titlul.

Mihai Stoica a dat din casă despre Paul Papp. Ce s-a întâmplat la un meci al lui FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a fost bulversat total în momentul în care, la începutul partidei, l-a văzut pe Paul Papp cum vorbea cu Marius Şumudică, antrenorul de atunci al Astrei. Fundaşul central a fost „uitat” atunci de Laurenţiu Reghecampf pe bancă şi nu a jucat niciun minut.

Țin minte că am avut meci cu Astra, decisiv pentru titlu, am pierdut cu 0-2. Înainte de meci, l-am văzut pe Paul Papp cum vorbea cu Șumudică. Nu doar că vorbea, dar își acoperea gura în momentul în care îi spunea anumite lucruri. Nu zic că îi dezvăluia secretele noastre, dar nu poți să faci asta!

După meci, Varela era distrus. Abia am reușit să-l scoatem din cameră, plângea, se încuiase acolo. Ne-am dus la recepție să luăm o cheie să-l scoatem din cameră.

Reclamă

I-am spus lui Papp. «Băi Papp, noi mergem la război, nu te duci să te hlizești când mergem la război!» Dar voi nu v-ați bătut în viața voastră pentru nimic, de unde să știți?!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB a cedat cu 0-2, la ambele goluri gafând căpitanul Fernando Varela. Paul Papp s-a despărţit de roş-albaştri şi a mai jucat apoi la Wil, Karabukspor şi Sivasspor, până să semneze cu Universitatea Craiova.

Papp a câştigat patru trofee în tricoul lui FCSB: un titlu (2015), o Cupă a României (2015) şi două Cupe ale Ligii (2015, 2016).

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu l-a desființat pe Paul Papp după ce și-a lovit adversarul

Președintele oltenilor n-a avut milă de Papp și l-a criticat în termeni extrem de duri. Cârțu nu s-a putut abține după ce Paul Papp a fost eliminat la finalul primei reprize, după ce a lovit un adversar pe tunelul către vestiare.

Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu, pentru Digisport.

Paul Papp are şanse mici de a mai juca în tricoul Universităţii Craiova. Mirel Rădoi i-a găsit deja înlocuitor şi este pe punctul de a-l transfera pe căpitanul lui Sepsi, Bogdan Mitrea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și