Închide meniul

Universitatea Craiova i-a găsit deja înlocuitor lui Paul Papp. Mihai Rotaru l-a ofertat pe Bogdan Mitrea

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 16:40

Universitatea Craiova i-a găsit deja înlocuitor lui Paul Papp. Mihai Rotaru l-a ofertat pe Bogdan Mitrea

Universitatea Craiova, ofertă pentru Bogdan Mitrea

Bogdan Mitrea este căpitanul lui Sepsi / Hepta

  • Bogdan Mitrea, ofertat de Universitatea Craiova
  • Fundaşul de 34 de ani poate pleca de la Sepsi

Universitatea Craiova nu a stat pe gânduri şi i-a găsit deja înlocuitor lui Paul Papp, cel care a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat la finalul primei reprize a meciului Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, din manşa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Oltenii i-au făcut o ofertă lui Sepsi pentru Bogdan Mitrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul de 34 de ani este şi căpitan al grupării din Sfântu Gheorghe şi ar putea ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi. Mitrea este în ultimul an de contract cu Sepsi şi transferul este aproape de a se realiza.

Universitatea Craiova, ofertă pentru Bogdan Mitrea

Potrivit fanatik.ro, oltenii au făcut o primă ofertă, care a fost refuzată de Sepsi. Totuşi, sunt şanse importante ca mutarea să devină oficială în scurt timp. Mitrea ar avea o clauză de reziliere de 250.000 de euro. Universitatea Craiova este dispusă să o plătească pentru a-şi rezolva problemele din defensivă.

Reclamă

Bogdan Mitrea are o cotă de piaţă de 600.000 de euro. Oferta alb-albaştrilor a fost mult mai mică decât clauza de reziliere, iar oficialii lui Sepsi ţin de preţ şi au transmis un mesaj clar pentru Mihai Rotaru.

Cred că s-a închis, nu văd cum s-ar face transferul. Nu putem să cedăm un fundaș de talia lui Mitrea pentru 100.000 de euro. Oricine e de vânzare, dar pentru un preț corect”, a transmis directorul sportiv al clubului, Attila Hadnagy, pentru gsp.ro.

Reclamă

Mitrea a jucat şase luni şi la FCSB, în 2016. În acest an a cucerit două trofee cu Sepsi, Cupa şi Supercupa României. În septembrie va împlini 35 de ani.

Mirel Rădoi, înfuriat la maximum de gestul lui Paul Papp

Fundașul oltenilor a fost eliminat la pauza partidei de la Severin, după un gest necontrolat făcut pe tunelul care duce spre vestiare.

Papp a lovit un adversar pe tunel, iar arbitrul central i-a arătat direct cartonașul roșu. Luat complet prin surprindere de gestul lui Paul Papp, Mirel Rădoi a spus că tactica sa a fost dată peste cap și, drept urmare, a fost nevoit să îl „sacrifice” pe Elvir Koljic. În locul atacantului bosniac a fost introdus Ivan Martic.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi a fost un car de nervi la finalul meciului și l-a certat la scenă deschisă pe Paul Papp. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va pregăti o amendă usturătoare pentru fundașul de 32 de ani.

Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții.

Va trebui să aducem un fundaș central măcar pe banca de rezerve, dacă nu titular. Problemele pot fi și în campiontul intern. Planurile astea se cam scutură acum, dar vom vedea, vom găsi soluții. Sper să nu fim nevoiți să schimbăm sistemul de joc cu Chindia din cauza acestor probleme, dar sigur vor fi schimbări de jucători pentru că au făcut risipă de energie.

Sunt foarte buni acasă, împinși de 15.000 de spectatori, au un joc mult mai spectaculos, mai elaborat, mai agresiv acasă. În deplasare sunt puțin temători”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului din play-off-ul Conference League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”