Închide meniul

Mihai Stoica a dat din casă: „Ei doi se ceartă încontinuu!”. Ce se întâmplă în vestiarul FCSB-ului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 23:44

Mihai Stoica a dat din casă: „Ei doi se ceartă încontinuu!. Ce se întâmplă în vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului / Hepta

Mihai Stoica a dat din casă și a vorbit despre cea mai mare rivalitate din vestiarul FCSB-ului. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit că jucătorii pregătiți de Mihai Pintilii se antrenează din greu, iar uneori se ajunge chiar la certuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica a dat detalii de ultimă oră despre starea lui Iulian Cristea. Există șanse mari ca fundașul de 28 de ani să fie folosit titular în derby-ul cu CFR Cluj, de duminică (21:00). Duelul „de foc” din Gruia va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica a dat din casă: „Ei doi se ceartă încontinuu!”

Iulian Cristea a suferit o accidentare gravă în iunie 2022, iar de atunci n-a mai jucat niciun meci oficial pentru FCSB.

Mihai Stoica a precizat că Cristea se antrenează din nou normal, cu restul grupului, de la finalul anului trecut.

MM spune că Iulian Cristea s-a refăcut și nu se teme să intre în dueluri tari cu coechipierii săi. Mai mult, la FCSB există chiar o rivalitate puternică între Iulian Cristea și Darius Olaru, iar de multe ori se ajunge chiar la schimburi de replici între cei doi.

Reclamă

„Cristea s-a antrenat de la începutul lui decembrie cu echipa. Nu avea rost să forțăm cu el. În pregătire s-a antrenament normal. Sigur că nu e situația ideală să intre la meciul cu CFR.

Nu are rețineri în dueluri. El cu Olaru se ceartă încontinuu, au o mare rivalitate la antrenament”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Joyskim Dawa a fost eliminat în meciul FCSB – Farul 2-3 și va fi suspendat la derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 24-a din Liga 1. Mihai Stoica a explicat că, în locul fundașului central camerunez, va fi trimis titular unul dintre Iulian Cristea și Denis Haruț.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca”, a explicat Mihai Stoica, în primă fază, potrivit sursei citate.

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa: „Din fericire nu va fi cu CFR!”

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa pentru că nu va putea juca cu CFR Cluj, după ce a fost eliminat în derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB spune că dacă fundaşul camerunez ar fi avut tehnică, atunci acesta juca la Real Madrid.

Gigi Becali spune că dacă Dawa avea alte calităţi, putea să fie coleg cu Benzema şi Vinicius la Real Madrid.

Dawa, zic şi eu, din fericire nu va fi cu CFR Cluj. Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică…

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB, după eșecul cu Farul

Mihai Stoica a declarat că a intrat în vestiarul celor de la FCSB, imediat după înfrângerea şoc suferită cu Farul. MM susţine că a recurs la acest gest pentru a cincea oară în şapte ani.

În plus, managerul general al vicecampioanei a mai precizat că Florinel Coman nu va putea evolua în derby-ul cu CFR Cluj, ca urmare a unui cartonaş galben încasat la duelul cu Farul.

Reclamă

„Am avut o discuție, sper să fi înțeles unii din ce am discutat. Discutam cu Ovidiu Popescu, el face șapte ani în vară la noi. De cinci ori am intrat în vestiar de când e el aici. Am simțit nevoia să intru în vestiar și să discut cu ei.

Nu a fost pe ton de reproș. Anularea golului trei a fost o chestie de subtilitate, un arbitru începător la VAR nici nu ar fi sesizat faza cu Omrani.

Dacă Dawa nu l-ar fi faultat pe Alibec, golul se anula, pentru că a fost un fault la Tamm înainte. Noi avem o altă filmare, noi filmăm cu o cameră de sus. A fost fault, Alibec l-a ținut pe Tamm.

Culmea e că Florinel s-a dus la Feșnic și i-a spus că a fost fault, iar Feșnic i-a dat galben și Coman nu joacă la Cluj.

Am discutat, n-are sens să comentez. A fost o discuție prietenească. Ne așteaptă un meci extrem de important și din nou cu CFR nu avem toți jucătorii disponibili”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! „Campionii, campionii” se strigă din tribune 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și