Închide meniul

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB: „Am simţit nevoia!” + Cine va lipsi din derby-ul cu CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 22:09

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB: „Am simţit nevoia! + Cine va lipsi din derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB / Profimedia

  • Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB
  • Ce jucător va lipsi de la derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB, chiar după înfrângerea dramatică înregistrată în faţa celor de la Farul. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că a simţit nevoia să le vorbească fotbaliştilor, în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut incredibil meciul cu Farul, însă acum roş-albaştrii se concentrează pentru un nou meci „de foc”, cu CFR Cluj. Derby-ul din Gruia va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica i-a băgat în şedinţă pe jucătorii de la FCSB

Mihai Stoica a declarat că a intrat în vestiarul celor de la FCSB, imediat după înfrângerea şoc suferită cu Farul. MM susţine că a recurs la acest gest pentru a cincea oară în şapte ani.

Reclamă

Totodată, managerul general al roş-albaştrilor a mai afirmat că Florinel Coman nu va putea evolua în partida din Gruia, ca urmare a unui cartonaş galben încasat la duelul cu Farul.

„Am avut o discuție, sper să fi înțeles unii din ce am discutat. Discutam cu Ovidiu Popescu, el face șapte ani în vară la noi. De cinci ori am intrat în vestiar de când e el aici. Am simțit nevoia să intru în vestiar și să discut cu ei.

Reclamă

Nu a fost pe ton de reproș. Anularea golului trei a fost o chestie de subtilitate, un arbitru începător la VAR nici nu ar fi sesizat faza cu Omrani.

Dacă Dawa nu l-ar fi faultat pe Alibec, golul se anula, pentru că a fost un fault la Tamm înainte. Noi avem o altă filmare, noi filmăm cu o cameră de sus. A fost fault, Alibec l-a ținut pe Tamm.

Culmea e că Florinel s-a dus la Feșnic și i-a spus că a fost fault, iar Feșnic i-a dat galben și Coman nu joacă la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Am discutat, n-are sens să comentez. A fost o discuție prietenească. Ne așteaptă un meci extrem de important și din nou cu CFR nu avem toți jucătorii disponibili”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul pierdut de FCSB cu Farul

Mihai Stoica ştie unde s-a făcut diferenţa în derby-ul pierdut uluitor de FCSB contra celor de la Farul. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că dacă golul de 3-1 marcat de David Miculescu nu s-ar fi anulat pe motiv de offsaid, atunci victoria ar fi fost a vicecampionilor.

„Anul trecut am avut 14 puncte avans, s-au făcut şapte şi au crescut la opt după trei etape (n.r. în play-off). Când CFR câştigă de maniera asta şi noi pierdem la fel, oricând se poate întâmpla şi invers. Ce să reproşez jucătorilor când am avut jocul la discreţia noastră?

Mă uitam la faza golului anulat, golul trei. Omrani, unde se calculează că este în offside, ceva infim, milimeetric, se făcea 3-1 şi cred că meciul se termina. Omrani îşi marchează autogol de pe linia porţii. Unde mai vezi chestii din astea? Se văd foarte rar. Şi la un atacant, să loveşti mingea atât de defectuos”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!