Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cum poate fi convins Alexandru Işfan să vină la FCSB. Tactica pregătită de Gigi Becali: „E un lucru mare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 8:15

Mihai Stoica a dezvăluit cum poate fi convins Alexandru Işfan să vină la FCSB. Tactica pregătită de Gigi Becali: „E un lucru mare!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a anunţat cum poate fi convins Alexandru Işfan să o refuze pe Universitatea Craiova şi să semneze cu FCSB. Mijlocaşul de 22 de ani a reuşit o „dublă” şi un assist în FC Argeş – Universitatea Craiova, scor 3-1, din etapa a 3-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM ştie de ce conducătorii echipei din Trivale se tem să renunţe la Işfan. Ar rămâne astfel fără soluţii pentru regula U21. Gigi Becali are tactica pregătită şi e gata să le dea un jucător tânăr în schimb.

Mihai Stoica a dezvăluit cum poate fi convins Alexandru Işfan să vină la FCSB

Nicolae Dică a fost surprins în tribunele stadionului Nicolae Dobrin. L-a urmărit pe cel care ar putea să îi devină jucător.

Da, v-am spus, Gigi a făcut o ofertă, e interesat, tot atunci, în aceeaşi emisiune, am zis că îmi place foarte mult Miculescu, şi pentru el s-a făcut o ofertă. Dacă mă pui pe mine să aleg între x şi y (n.r. Işfan şi Miculescu), aleg clar y, adică m. Decizia revine celor care deţin cei doi jucători.

[…] Eu cred că rămâne la FC Argeş, pentru că nu au jucător sub vârstă şi el îi ajută… practic a fost azi cel mai productiv jucător de pe teren fiind sub vârstă, e un lucru mare.

Reclamă

(n.r. ar putea FCSB să le dea un jucător sub vârstă sau doi?) Dacă ne-ar cere, da!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Alexandru Işfan a avut reacţie amuzantă după ce a reuşit o „dublă” şi un assist în meciul FC Argeş – Universitatea Craiova, scor 3-1, sub privirile lui Nicolae Dică. Mijlocaşul de 22 de ani a fost MVP-ul partidei din Trivale.

Clar mă motivează. Sunt foarte fericit. Doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin ce fac. Dică ştiu că a fost toate meciurile, nu ştiu dacă am reuşit să-l impresionez. Sunt bucuros pentru echipă şi pentru mine. Uşor-uşor mă pui să aleg între X şi Y. De ce nu, să joc cu Argeş în cupele europene„, a declarat Alexandru Işfan la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali când a aflat că Mihai Rotaru s-a înţeles cu Alexandru Ișfan

Gigi Becali a anunțat că face trei transferuri după calificarea lui FCSB în turul 3 preliminar al Conference League. A primit însă o lovitură după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu una dintre țintele roș-albaștrilor, Alexandru Ișfan.

Mijlocașul de 22 de ani al lui FC Argeș a bătut palma cu patronul Universității Craiova și va ajunge în Bănie. Oltenii plăti 600.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, urmând să includă în tranzacție și un jucător U21, sub formă de împrumut. Ar fi vorba de George Cîmpanu.

Patronul lui FCSB avea pact cu Mihai Rotaru pentru a nu se încurca reciproc pe piața transferurilor. Gigi Becali anunță că acesta nu a fost încâlcat, din moment ce conducătorul alb-albaștrilor își dorea de mai mult timp să îl aducă pe Ișfan.

Imediat am dat telefon, colo colo, pentru 3-4 jucători. Am vorbit și cu Dică… spune-mi ce, că tu cunoști Liga 1. Spune ce jucători vrei!

Să vedem, eu nu am negociat, doar am ridicat antenele. Oricum nu îmi pare rău de Ișfan, Rotaru când mi-a spus de Dawa mi-a spus și de Ișfan. Dacă l-am luat pe Dawa, să meargă la el Ișfan.

Nu a căzut pactul, suntem oameni, ne înțelegem. Nici nu ai ce pact să ții. Hai să vedem cât timp… dacă eu vreau jucători, să stau doi ani pentru Rotaru. Pactul trebuie să aibă un termen de două săptămâni.

Nu am vorbit cu Rotaru, dar cred (n.r. dacă s-a supărat Mihai Rotaru pentru transferul lui Dawa)„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și