Închide meniul

Alexandru Işfan, reacţie amuzantă după ce a făcut show sub privirile lui Nicolae Dică: „Mă pui să aleg între X şi Y”. Ce a spus despre ofertele de la FCSB şi Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 20:57

Alexandru Işfan, reacţie amuzantă după ce a făcut show sub privirile lui Nicolae Dică: „Mă pui să aleg între X şi Y. Ce a spus despre ofertele de la FCSB şi Craiova

Alexandru Işfan, reacţie amuzantă după ce a reuşit o "dublă" şi un assist sub privirile lui Nicolae Dică

Alexandru Işfan e dorit de FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Işfan a avut reacţie amuzantă după ce a reuşit o „dublă” şi un assist în meciul FC Argeş – Universitatea Craiova, scor 3-1, sub privirile lui Nicolae Dică. Mijlocaşul de 22 de ani a fost MVP-ul partidei din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Işfan se „bat” granzii României. Gigi Becali îl doreşte pe tânărul jucător la FCSB, dar au apărut informaţii că Universitatea Craiova a câştigat lupta şi că a bătut palma cu conducătorii lui FC Argeş.

Alexandru Işfan, reacţie amuzantă după ce a reuşit o „dublă” şi un assist sub privirile lui Nicolae Dică

Işfan nu a fost surprins că Nicolae Dică a venit la meci şi că l-a urmărit. A avut un discurs surprinzător când a fost întrebat dacă va juca la FCSB sau la Universitatea Craiova.

VAR-ul pentru noi a fost benefic în seara asta şi suntem foarte fericiţi. Poate da, pot spune că este cel mai bun meci al meu, cu două goluri şi assist. Am mai avut meciuri bune, în care nu am marcat.

Clar mă motivează. Sunt foarte fericit. Doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin ce fac. Dică ştiu că a fost toate meciurile, nu ştiu dacă am reuşit să-l impresionez. Sunt bucuros pentru echipă şi pentru mine. Uşor-uşor mă pui să aleg între X şi Y. De ce nu, să joc cu Argeş în cupele europene„, a declarat Alexandru Işfan la digisport.ro

Reclamă

Noul său coechipier, Cătălin Straton, a vorbit despre interesul lui FCSB pentru Işfan. Portarul lui FC Argeş tocmai a venit de la vicecampioana României.

Sincer, da (n.r. dacă l-ar sfătui să plece la FCSB). Acum sunt lucruri care depind de el. Este un jucător foarte bun, dacă va pleca sigur va fi o pierdere mare. Sper să plece la mai bine, dar încă mai avem nevoie de el. Să se pregătească exemplar, să îşi aştepte şansa, şi atunci când vine să dea gol. Acolo nu eşti titular nici dacă dai gol. Totuşi este Steaua Bucureşti (n.r. FCSB)„, a spus şi Cătălin Straton.

Gigi Becali, prima reacție după ce Mihai Rotaru i l-a „furat” pe Alexandru Ișfan

Gigi Becali a anunțat că face trei transferuri după calificarea lui FCSB în turul 3 preliminar al Conference League. A primit însă o lovitură după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu una dintre țintele roș-albaștrilor, Alexandru Ișfan.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul de 22 de ani al lui FC Argeș a bătut palma cu patronul Universității Craiova și va ajunge în Bănie. Oltenii plăti 600.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, urmând să includă în tranzacție și un jucător U21, sub formă de împrumut. Ar fi vorba de George Cîmpanu.

Patronul lui FCSB avea pact cu Mihai Rotaru pentru a nu se încurca reciproc pe piața transferurilor. Gigi Becali anunță că acesta nu a fost încâlcat, din moment ce conducătorul alb-albaștrilor își dorea de mai mult timp să îl aducă pe Ișfan.

Imediat am dat telefon, colo colo, pentru 3-4 jucători. Am vorbit și cu Dică… spune-mi ce, că tu cunoști Liga 1. Spune ce jucători vrei!

Să vedem, eu nu am negociat, doar am ridicat antenele. Oricum nu îmi pare rău de Ișfan, Rotaru când mi-a spus de Dawa mi-a spus și de Ișfan. Dacă l-am luat pe Dawa, să meargă la el Ișfan.

Nu a căzut pactul, suntem oameni, ne înțelegem. Nici nu ai ce pact să ții. Hai să vedem cât timp… dacă eu vreau jucători, să stau doi ani pentru Rotaru. Pactul trebuie să aibă un termen de două săptămâni.

Nu am vorbit cu Rotaru, dar cred (n.r. dacă s-a supărat Mihai Rotaru pentru transferul lui Dawa)„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări
  • Alexandru Işfan a făcut show în FC Argeş –  U Cluj 3-1
  • Ce a declarat mijlocaşul dorit de FCSB şi Universitatea Craiova

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și