Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit de cine se teme mai mult dintre CFR Cluj și Farul: „Nu sunt bou să neg evidenţa!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 9:59

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit de cine se teme mai mult dintre CFR Cluj și Farul: Nu sunt bou să neg evidenţa!”

Mihai Stoica, criză de nervi după Universitatea Craiova - FCSB 1-2

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit de cine se teme mai mult dintre CFR Cluj și Farul! În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susține că îi este frică mai mult de CFR Cluj, decât de Farul Constanța, chiar dacă trupa lui Gică Hagi este lider în Liga 1.

Mihai Stoica a dezvăluit de cine se teme mai mult dintre CFR Cluj și Farul

Totodată, oficialul celor de la FCSB a avut cuvinte de laudă pentru jocul pe care Farul Constanța îl practică în actualul sezon.

„Niciodată n-a fost echilibrul ăsta între primele trei. Îmi doresc X la Farul cu CFR, că orice echipă pierde două puncte. Cine nu şi-ar dori? (n.r. De cine ţi-e frică mai mult, de CFR sau Farul?) De CFR, da, mie! Cumva după meciul cu Farul îmi mai schimb puţin opinia, că nu sunt bou să fiu consecvent şi să neg evidenţa.

Pe Farul am simţit-o mai puternică decât la penultimul meci, chiar dacă lumea zice că am făcut un joc bun, am dominat posesia. Pe dinamică nu au pus probleme, dar i-am simţit puternici. Nu ştiu să spun dintre CFR şi Farul care mi se pare mai periculoasă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Mihai Stoica a declarat faptul că se așteaptă la un meci greu, deoarece formația antrenată de Adrian Mutu este disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Reclamă

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa citată.

Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

22:32

FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!

22:10

FotoOFICIAL | Cel mai scump transfer al verii a fost încheiat! 53 de milioane de euro, plus 7 milioane de euro bonusuri!

22:09

„E transferul verii” Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman”

21:39

10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut în presa din Spania

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și