Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului: „«King». El e șeful!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 7 februarie 2023, 22:03

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului: «King». El e șeful!”

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului

Mihai Stoica susține că Risto Radunovic este liderul din vestiarul FCSB-ului, fundașul muntenegrean reușind să-și capaciteze colegii.

„Radunovic este extrem de important în vestiar. Nu e un lider tăcut! A ajuns la nivelul la care îi capacitează pe ceilalți. Este cumva lider în brigada lui.

Chiar glumeam cu Tamm când a venit. Dacă vrea să aibă viitor, să stea pe lângă «King». El e șeful! Chiar e bun Radunovic”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Risto Radunovic a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2021, de la Astra Giurgiu, pentru 400.000 de euro.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj

FCSB s-a impus în fața campioanei României, 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Reclamă 4 / 0/3

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și