Închide meniul

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului: „Ne dă frisoane”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 8:10

Reclamă
Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului: „Ne dă frisoane

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului

Mihai Stoica şi Gigi Becali / Hepta

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB consideră că sunt alţi patroni care intervin mai mult decât Gigi Becali. Diferenţa este că ei nu spun la TV ceea ce fac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a mărturisit că a ajuns să îl cunoască foarte bine pe Gigi Becali. Ştie când e cazul să negocieze cu el o schimbare şi când patronul „roş-albaştrilor” nu poate fi înduplecat.

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului: „Ne dă frisoane”

Imixtiunea lui este mult mai mică decât imixtiunile altor patroni, dar care nu ies niciodată să spună asta.

Singura chestie care câteodată ne dă frisoane este că în timpul meciului sună și spune «Vreau să-l schimbi p-ăla!». Numai cu mine vorbește tot timpul. N-a sunat pe bancă niciodată, astea-s bazaconii.

„Câteodată e deschis și unei discuții, nu neapărat unor negocieri. De regulă sună la pauză. Când un jucător pierde trei mingi la rând e o mare problemă pentru respectivul.

Reclamă
Reclamă 4

Eu le tot spun asta. «Băi, oameni buni, încercați să nu jucați decisiv! Intră-ți în mână pasând normal, doi metri în lateral sau în spate. Ca să nu se vadă trei la rând».

Când sună spune: «Bă, gata! Le pierde pe toate. Mi-ai zis că nu, dar le pierde pe toate». OK! Atunci trebuie să ne conformăm”, a declarat Mihai Stoica pentru gsp.ro.

„E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi Becali”

Mihai Stoica a spus că preferă să lucreze cu un patron ca Gigi Becali decât cu unul care nu are treabă cu fenomenul.

Reclamă

Câteodată dialoghează, câteodată zice: «Schimbă-l!». Iar eu știu când se poate dialoga. Îl cunosc prea bine. Am venit la Steaua (n.r.: FCSB) în 2002, suntem în 2024. Am mai plecat, dar m-am întors. E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi, dar prefer asta.

Dacă i se pune pata să-l cumpere pe Louis Munteanu, îl cumpără. Decât să am pe unul care să-mi zică de ce sunt trei salvări la meci, nu putem doar cu două?! Nu putem, așa impune protocolul!”, a mai declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile pe care le aşteaptă la campioana României şi îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid. Oficialul roş-albaştrilor este convins că golgheterul lui Gică Hagi ar trebui să accepte oferta primită de la Gigi Becali.

Fiorentina, clubul de care apariţine Louis Munteanu, cere 1.5 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţionalul român. Suma nu este pe placul patronului de la FCSB, care nu este dispus să ofere mai mult de 1.2 milioane de euro. Nici Dan Şucu nu a oferit suma pe care o aşteaptă şefii clubului din Serie A.

„MM” a explicat de ce Munteanu nu ar trebui să stea pe gânduri în momentul în care trebuie să aleagă între FCSB şi Rapid.

Eu am zis că va fi licitaţie. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziţie foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina, iar el poate negocia la sânge şi e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoţian?

Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giuleşti are locuri cât o peluză din Arena Naţională, nu fac nicio ironie şi să înţeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Naţională, pare goală. Avem mai mulţi spectatori, doar că nu se văd ca în Giuleşti, dacă sunt 12.000 pe Arena Naţională. Avem cei mai mulţi spectatori la meciuri. Nu ironizez şi nu atac, vorbesc doar despre cifre.

Louis poate alege el. Are de ales dintre o echipă care joacă în preliminariile Champions League şi o echipă care nu este în Europa, dacă are de ales între Rapid şi noi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:50

România – Belgia LIVE TEXT (22:00), la EURO 2024 | Totul despre meciul care ne poate aduce calificarea în optimi

13:41

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și