Închide meniul

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

Publicat: 5 iulie 2024, 21:58

Reclamă
Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu!

Marius Ştefănescu, în meciul cu Corvinul / Hepta

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Ştefănescu a marcat la debut, dar a ratat alte două ocazii uriaşe, din poziţie de singur cu portarul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a susţinut că motivul pentru care Ştefănescu a ratat de două ori singur cu portarul este reprezentat de mingile cu care s-a jucat Supercupa României.

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

Mingile cu care s-a jucat meciul ăsta nu au nicio legătură cu mingile cu care noi ne-am antrenat, cu care vom juca în cupele europene și campionat.

Nu spun că sunt proaste, doar că nu au nicio legătură cu ce jucăm în campionat. Mingea asta dacă o lovești foarte tare se duce bine, dar efectiv nu poți să bagi piciorul sub ea.

I-am zis (n.r: lui Marius Ştefănescu): ‘Bine, mă, Ștef, dar nu poți să bagi și tu o scăriță?’. Toți se plângeau. De aia nu a încercat scărița. Bine, Messi a încercat scăriță și a dat bară la loviturile de departajare (n.r. râde). Asta a fost una dintre explicații”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu a marcat la debut şi a câştigat primul trofeu cu FCSB, dar a ratat două ocazii uriaşe

Marius Ştefănescu a marcat la debutul oficial pentru FCSB. El a înscris în minutul 52 al meciului cu o execuţie superbă, la colţul lung. Totuşi, Ştefănescu a ratat două ocazii din poziţie de singur cu portarul, în minutele 72 şi 90. Prima oară şutul său a fost apărat de portar, iar a doua oară Ştefănescu a tras mult peste poartă.

La primul meci în tricoul FCSB-ului, Ştefănescu a reuşit să ridice deasupra capului trofeul. Este al treilea an la rând în care Marius Ştefănescu câştigă Supercupa. În 2022 şi 2022 a dat lovitura cu Sepsi.

Un debut bun, am reuşit să câştigăm trofeul, asta e cel mai important. Am avut câteva ocazii chiar eu, ne-am mişcat bine pentru primul meci. A fost încins, o finală.

Reclamă

M-am adaptat foarte bine şi sper în continuare să fac lucruri la fel de bine!”, a declarat Marius Ştefănescu.

Gigi Becali e convins că a dat lovitura cu transferul lui Marius Ştefănescu. „El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”. Florinel Coman este istorie

Ioan Andone anunță că Gigi Becali a dat marea lovitură a verii şi și-a găsit golgheter la FCSB. Antrenorul român s-a convins după ce a văzut victoria la scor de neprezentare obţinută de roş-albaştri, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României.

„Fălcosul” l-a felicitat pe patronul campioanei din Liga 1 pentru aducerea lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul care a costat 1.3 milioane de euro a marcat la primul meci oficial în tricoul FCSB-ului. A şi ratat două ocazii uriaşe.

E un rezultat just. E o echipă care evoluează în Liga 2 şi campioana României. Prima repriză a fost echilibrată, Corvinul asta are un viitor, iar echipa asta de români a reuşit să câştige Cupa României şi să joace pentru încă un transfer.

Ştefănescu e un transfer reuşit, se potriveşte stilului Stelei (n.r. – FCSB), e rapid, tehnic, chiar e marcator. Jucătorii driblează pentru impresia artistică, dar el şi marchează. Cred că Ştefănescu va da minimum 15 goluri la anu’ (n.r. în acest sezon) şi e un lucru bun pentru FCSB.

Cred că pot emite pretenţii la grupele Champions League, dar nici Europa League nu e… Primăvara europeană e un lucru bun pentru fotbalul românesc. La Corvinul va fi mai greu, n-au experienţă internaţională. Chiar acum îl întrebam pe Romică Gabor, că eram lângă el, când am jucat noi ultima dată în străinătate. Cu Sturm Graz, ştiam că era din Austria, 1-1 acolo şi 1-0 acasă, în 1982. Vă daţi seama că au trecut 42 de ani de atunci?!”, a declarat Ioan Andone, potrivit orangesport.ro.

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și