Închide meniul

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten! Ce se întâmplă cu jucătorul, după declaraţiile lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2024, 12:08

Reclamă
Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten! Ce se întâmplă cu jucătorul, după declaraţiile lui Gigi Becali

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten

Mihai Stoica, în timpul unui meci/ Hepta

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten. MM a făcut lumină în cazul transferului jucătorului, după ce Gigi Becali a ridicat suspiciuni cu privire la condiţia sa fizică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB şi ar putea debuta la noua sa echipă în runda următoare, din Liga 1. Campioana se va duela cu Unirea Slobozia, vineri, de la ora 22:00, meciul urmând să fie în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a lămurit situaţia lui William Baeten

Mihai Stoica a dezvăluit că William Baeten a semnat contractul cu FCSB, după ce Gigi Becali a transmis că acesta ar putea semna o altfel de înţelegere cu formaţia campioană.

MM a dat asigurări că examenele medicale ale lui William Baeten au avut rezultate perfecte, jucătorul fiind apt de joc.

S-a semnat contractul, Baeten e jucătorul nostru. Detaliile sunt confidențiale. Controlul clinic a ieșit perfect. Asta e tot ce pot spune. Există o scară a durerii.

Reclamă
Reclamă 4

Controlul clinic înseamnă manevrele pe care doctorul le face jucătorilor să vadă cât de grave sunt anumite probleme. Noi facem un control amănunțit. La scara durerii stă foarte bine, poate să joace, e totul bine„, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Ce pact a făcut William Baeten cu FCSB

Adrian Mititelu a dezvăluit ce pact a făcut, în secret, William Baeten cu FCSB. Patronul de la FCU Craiova a transmis că belgianul se înţelesese deja cu oficialii roş-albaştrilor pentru un transfer.

Adrian Mititelu a transmis că William Baeten şi-a dorit să semneze cu FCSB, motiv pentru care a refuzat-o şi pe CFR Cluj. Patronul de la FCU Craiova s-a declarat convins de faptul că transferul la formaţia campioană „i-a surâs” mijlocaşului belgian.

Reclamă

„Din ce am înțeles, el avea o înțelegere cu cei de la FCSB să nu meargă la un alt club. Cred că i-a surâs să meargă la FCSB, a refuzat și CFR, și să meargă la alte echipe. Asta cred, nu am dovadă. El trebuia să meargă undeva, că nu poate juca în Liga a 2-a.

Am avut oferta de 1.200.000 de euro din Cehia anul trecut pentru Baeten și am refuzat.

Dacă juca Baeten la FCSB, se vindea pe 3-4 milioane pe puțin. E o treaptă mai sus. Baeten va fi unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:09

Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”

15:00

„A lovit o bordură! Are nasul lovit!” Neil Lennon, incident teribil în Bucureşti! Viorel Moldovan a dezvăluit totul

14:35

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

14:31

Cursa de 100 de m liber de la Jocurile Olimpice 2024, unde Popovici vrea să scrie istorie, analizată de Cesar Cielo

14:18

Neluţu Varga a anunţat transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Lovitura uriaşă dată de clujeni

13:20

Haukur Thrastarson, noul coordonator de joc al lui Dinamo

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 4 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 5 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României 6 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
Citește și