Închide meniul

Mihai Stoica a numit echipa favorită la titlu: „Mi-era frică! I-am simţit mai buni!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 15:06

Reclamă
Mihai Stoica a numit echipa favorită la titlu: Mi-era frică! I-am simţit mai buni!”

Mihai Stoica a făcut o adevărată criză de nervi după România - Andorra 4-0. Oficialul de la FCSB a acuzat jocul dur al  celor din Andorra

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a numit echipa favorită la titlu! Managerul general de la FCSB consideră că Farul Constanța, actualul lider din play-off-ul Ligii 1, are cele mai mare șanse să cucerească titlul de campioană, în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica este de părere că Farul și-a mărit șansele de a câștiga titlul, după ce a învins-o pe CFR Cluj, 1-0, în etapa a 5-a din play-off.

Mihai Stoica a numit echipa favorită la titlu

Totodătă, oficialul FCSB-ului spune că, la partida Farul – CFR Cluj, și-ar fi dorit ca oaspeții să iasă învingători.

„Hagi a luat o opţiune imensă. Noi avem acum două meciuri în deplasare foarte complicate, împotriva unor echipe cu care avem o mare rivalitate, mai veche sau mai nouă. Derby-urile sunt ciudate. Vedem cum va fi cu Rapid.

Noi avem astea două meciuri, iar ei merg la Sepsi pe 29 aprilie. Doar că Sepsi, pe 26 aprilie, are poate cel mai important joc al sezonului, în semifinalele Cupei României.

Reclamă

Sepsi nu mai are nicio treabă în play-off. Că este o echipă serioasă şi joacă corect, 100% toate meciurile, suntem convinşi. Doar că prinzi o echipă la trei zile după un meci important.

Da, Farul este favorită certă la titlu, da. Mi-era şi frică. V-am zis că i-am simţit că sunt mai buni decât CFR Cluj şi că-mi doream să nu câştige. Dar au câştigat pe merit”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

FCSB, meci infernal cu Rapid

Pentru FCSB, urmează un meci infernal în campionat. Băieții lui Elias Charalambous o vor întâlni pe Rapid, în Giulești. Meciul este programat astăzi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiți. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Când ești la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăți pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici.

Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu ca jucător, un nume mare în România. E un antrenor bun. Nu înseamnă că nu e un antrenor bun dacă nu a câștigat în ultimele runde. Am analizat Rapidul, este o echipă bună. Îl respect foarte mult pe Adrian Mutu”a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și