Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty: „A început treaba!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 23:03

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty: „A început treaba!

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty. Arădenii au primit un penalty după ce arbitrul Găman a consultat arbitrajul video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a deschis scorul în minutul 4, prin Florinel Coman. Arădenii au egalat prin Fabry, dintr-un penalty controversat. Decizia lui George Găman l-a enervat pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty

A început treaba!”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare. George Găman a decis să le acorde penalty arădenilor lui Mircea Rednic, după o intervenţie în propriul careu al lui Alexandru Pantea.

În minutul 13, mingea a ajuns la Albert Stahl care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Pantea a respins in extremis din faţa porţii şi jocul a fost lăsat să continue, chiar dacă jucătorii şi fanii gazdelor au cerut lovitură de la 11 metri.

George Găman s-a dus la marginea terenului şi a fost nevoit să aştepte, din cauza faptului că sistemul VAR nu funcţiona. După câteva zeci de secunde, au apărut imaginile pe ecran şi a revăzut intervenţia lui Pantea. A urmărit mai multe reluări şi a decis să acorde penalty pentru UTA.

Reclamă

Hotărârea lui Găman i-a surprins pe comentatorii partidei. „Eu nu aş fi dat!„, a concluzionat unul dintre ei. George Găman i-a acordat şi cartonaş galben lui Pantea, considerând că acesta a făcut henţ.

Slovacul Andrej Fabry a fost cel care şi-a asumat răspunderea executării penalty-ului. Mijlocaşul de 26 de ani l-a învins cu uşurinţă pe Târnovanu şi a restabilit egalitatea în minutul 18. Florinel Coman reuşise să o deschidă scorul în minutul 4.

Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct

„Puriul” este sigur că vicecampioana României are probleme în defensivă şi că poate obţine o victorie în partida care închide etapa a 7-a a.

Reclamă 4 / 0/3

În luna aprilie, UTA a învins-o cu 3-1 pe FCSB. Laszlo Balint era atunci pe banca arădenilor.

De ce să nu fim optimişti? Jucăm cu echipa care nu a pierdut, o echipă care şi-a propus să câştige campionatul, jucăm pe stadionul plin. Avem numai de câştigat din meciul acesta. Suporterii au ajutat şi au împins echipa spre victorie, sperăm să fie la fel şi azi, mai ales că e cu FCSB-ul.

Ei au şi multe chestii pozitive, au jucători cu calitate, dar au şi probleme în apărare. Normal că încercăm (n.r. să speculeze), dar sperăm să o facem mai bine decât în ultimul meci. Atunci a fost la fel, o echipă cu jucători de atac foarte buni şi probleme în apărare.

Orice victorie e frumoasă şi dulce şi mai ales când joci cu echipa de pe primul loc„, a declarat Mircea Rednic la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și