Închide meniul

Mihai Stoica a reacţionat şi el dur la adresa lui Kyros Vassaras, după ce preşedintele CCA le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 decembrie 2023, 14:09

Reclamă
Mihai Stoica a reacţionat şi el dur la adresa lui Kyros Vassaras, după ce preşedintele CCA le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj!

Mihai Stoica a venit cu un verdict după cele două transferuri reuşite de FCSB. Ce a spus după ce a analizat rivalele din Liga 1

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a reacţionat şi el dur la adresa lui Kyros Vassaras. Oficialul FCSB-ului a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care a criticat comunicatul emis de Vassaras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În această dimineaţă, Gigi Becali a anunţat că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras, după ce preşedintele CCA le-a cerut scuze celor de la CFR Cluj.

Mihai Stoica a reacţionat şi el dur la adresa lui Kyros Vassaras

Nu știu ce e mai grav, o eroare comisă de un tehnician VAR (tehnician, nu arbitru!) sau un comunicat la câteva ore după asta, în condițiile în care după alte zeci de greșeli grave ai tăcut și în scris”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Kyros Vassaras a anunţat astăzi că 3 arbitri vor fi sancţionaţi pentru că golul victoriei lui Sepsi cu CFR Cluj a fost validat greşit, Rondon aflându-se în poziţie de offside în faza în care Damaşcan a înscris.

Imediat după fluierul de final al meciului Sepsi OSK – CFR Cluj, disputat duminică, 17 decembrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR pentru a analiza cu atenție faza în urma căreia Sepsi a marcat minutul 85.

Reclamă

Ca urmare a analizei făcute a rezultat că s-a comis o eroare. Linia albastră a fost atribuită atacantului, iar cea roșie fundașului. Cu toate că cel care atribuie liniile este operatorul de reluări care face parte din echipa tehnică VAR, arbitrul VAR și asistentul VAR nu pot fi absolviți de vină, ei nerealizând eroarea comisă, deși foarte bine au observat o posibilă poziție de ofsaid. De asemenea, arbitrul asistent, chiar dacă ofsaidul a fost unul mic, nu ușor de sesizat în dinamica fazei, va suporta și el consecințele. 

Am avut deja o primă discuție în cadrul CCA și am decis să înlocuim toți cei trei arbitri de la viitoarele delegări. De asemenea, vom avea în perioada următoare o întâlnire cu echipa tehnică pentru a vedea cum putem evita pe viitor astfel de greșeli.

În concluzie, golul a fost marcat din ofsaid, o eroare regretabilă a brigăzii de arbitri, motiv pentru care doresc să prezint scuze, în numele CCA, celor afectați de această greșeală!”, a transmis Kyros Vassaras pentru frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă că îi face plângere penală lui Kyros Vassaras: „Ne batjocoreşte ţara”

„Să se uite la fază să vadă că atunci când lovește ăla (n.r. – Ștefănescu) mingea, are un metru în față (n.r. – Rondon). Să vină Vassaras să studieze, să îl învăț să se uite la fază.

Cu alte cuvinte ‘Ce faceți voi mă? Pe prietenii mei? Voi trebuia să scoateți mingea din poartă încă o dată, mă’. Noi am pierdut campionatul cu Voluntari și nu și-a cerut scuze. Două goluri. Al lor (n.r. – CFR cu U Craiova) a fost validat și la noi (n.r. Volunari cu FCSB) au dat ăia gol din ofsaid.

El cu comunicatul ăsta și-a dat puțin foc la valiză. Îi fac plângere penală! Declarația asta a lui e vădită. E o chestie cu tentă. Mesajul lui e ‘Ăia sunt prietenii mei, trebuia să scoateți mingea din poartă. Bă, scoateți mingea din poartă! Altfel, vă rețin de la delegări!’

Becali, derapaj la adresa lui Vassaras: „Să plece în țara lui”

Auzi, își cere scuze. Cu ăștia e nasoală treabă. Trebuie să facem plângere la comisia de sport. Omul ăsta nu mai are nicio limită. E ceva foarte grav la mijloc. E prea mult. Ca să dai comunicate înseamnă că e ceva prea mult la mijloc, că nu dai comunicate pentru terchea berchea.

E gravă situația. Ministrul Sportului, comisia de sport, goniți-l, mă, de aici! Să plece în țara lui! Iar mă enervez. Iar fac păcate. Ăsta ne batjocorește în țara noastră.

Dar de ce au nevoie de el? Nu înțeleg. (n.r. – că avem delegările ale în Europa) Ce câștigă fotbalul românesc că deleagă arbitri? Pe noi ne interesează reputația fotbalului, nu a arbitrilor”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

 

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și