Închide meniul

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB: „Nu există niciun interes!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 ianuarie 2023, 19:56

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB: Nu există niciun interes!”

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Mihai Rotaru, după ce a depus memoriu la FRF împotriva sa

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB! Vicecampioana României nu mai este interesată de jucătorul celor de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza (26 de ani) a fost transferat de FC U Craiova, în vara lui 2022, de la Csikszereda, pentru 150.000 de euro.

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB

Mihai Stoica pune capăt discuțiilor despre transferul lui Juan Bauza la FCSB și susține că formația patronată de Gigi Becali nu mai este interesată de mijlocașul celor de la FC U Craiova. Deoarece echipa roș-albastră nu mai are nevoie, în acest moment, să aducă jucători ofensivi.

„(n.r. Vă interesează Bauza?) Nu. Au fost discuţii. Nu există niciun interes, nu se pune problema. Gigi a spus că ar oferi 6, 7 sute de mii. Cu mine n-a discutat nimeni de Bauza, dacă ne interesează sau nu.

Noi nu avem nevoie de jucători ofensivi. Şi aşa avem o problemă, ieri au stat pe bancă Coman, Omrani şi Cordea. Plus că Bauza e un jucător bun, nu e oarecare, pe care dacă-l iei trebuie să schimbi sistemul”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ce spunea Adrian Mititelu despre posibila plecare a lui Juan Bauza de la FC U Craiova

În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB”, a declarat Adrian Mititelu, zilele trecute, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și