Închide meniul

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. Ce se întâmplă cu postul de antrenor al roș-albaștrilor

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 8:44

Reclamă
Mihai Stoica a rupt tăcerea despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. Ce se întâmplă cu postul de antrenor al roș-albaștrilor

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre posiibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. MM susține că roș-albaștrii nu sunt în contact cu Reghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că doar Gigi Becali poate decide dacă Reghecampf va reveni la FCSB. Doar că, deocamdată, vicecampioana României nu se gândește la fotbal, ci la spiritualitate.

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

(n.r. dacă vine Reghecampf, trebuie să lucreze cu Neubert?) Asta putem să discutăm dacă spune Gigi că <<va veni Reghecampf, vorbeşte cu el, stabiliţi şi stafful>>. Deocamdată nu vreau să discut situaţii ipotetice. Reghecampf este sub contract în campionatul azer.

(n.r. dacă există discuţii cu antrenori în momentul de faţă) Nu, din câte ştiu eu, nu. Avem alte priorităţi acum, fotbalul este pe planul doi. Este săptămână importantă (n.r. din punct de vedere religios)”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

 Ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB

Mihai Stoica a anunţat ce condiţie trebuie să accepte viitorul antrenor de la FCSB. Managerul general de la FCSB a spus că viitorul antrenor trebuie să îii accepte în staff pe Mihai Pintilii, Thomas Neubert şi Marius Popa.

Reclamă

„La noi, orice antrenor care vine, trebuie să lucreze cu Popa, cu Neubert, cu Pintilii. Un antrenor vine şi acceptă condiţiile. Dacă nu acceptă, se duce în altă parte. Noi avem cel mai bun antrenor cu portarii din ţară (n.r. Marius Popa). Să vină unul cu o puşcarie de antrenor de portari? Ce să faci cu el? Întrebaţi-l pe Mirel Rădoi, că a lucrat cu el, cum e Marius Popa. Întrebaţi portarii. Dacă toată lumea spune, atunci ce mai”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV

Mihai Stoica a cedat nervos şi a ţipat în direct la TV. Managerul general de la FCSB a intervenit brutal în scandalul dintre Mihai Pintilii şi fostul antrenor principal de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat că Nicolae Dică a plecat fără să salute mai multe persoane.

Eu cred că Nicolae Dică nu face bine când iese cu chestiile astea. Dar e problema lui, face cum consideră el că e bine pentru el. Dică era şeful staffului tehnic, nu era problema că nu s-au înţeles. Când tu n-ai chimie cu toţi membri staffului înseamnă că tu ai problemă. Sau ei au o problemă, dar mai mulţi într-o parte, unul într-o parte.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoste cu sila nu se face, în momentul când nu e chimie pot lucra împreună, dar nu se poate face mare lucru. Dică a plecat fără să-i salute pe Neubert, Pintilii şi Popa. Nici pe Mache nu l-a salutat. E problema lor, până la urmă. Eu mă opresc aici, ce să mai vorbesc? Eu zic că nu-i face bine lui.

Să dezvolte subiectul şi apoi o să vorbesc şi eu, dacă ţine neapărat. Nu ştiu ce fel de disciplină a impus el. Să explice cui nu i-a convenit. Să explice exact care-i treaba şi apoi vom discuta, dacă ţine neapărat. Să spui ce? Din cauza raportului pe care l-am avut cu unii, n-am avut eu rezultate?

Nu-şi aveau rostul discuţiile astea, vorbesc pentru paşii următori pe care-i face el în carieră. Chestia asta… Să pleci pe urmă să spui. Încerci să cauţi nişte scuze sau ce? Care-i problema? Din ceilalţi să zic că o influenţă directă putea să aibă Marius Popa. N-a apărat Târnovanu? Care-i problema, unde e problema?

Nu vrea nimeni să-l discrediteze. E un mandat bun, a calificat echipa după cinci ani în grupele unei competiţii continentale. Sunt convins că dacă nu venea înainte de meciul retur cu Saburtalo nu ne calificam. Am convingerea asta„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și