Închide meniul

Mihai Stoica a venit la interviu în locul lui Mihai Pintilii, înainte de FC Voluntari – FCSB: „S-a săturat de telenovela asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 19:18

Mihai Stoica a venit la interviu în locul lui Mihai Pintilii, înainte de FC Voluntari – FCSB: „S-a săturat de telenovela asta!

Mihai Stoica a venit în locul lui Pintilii la interviu

Hepta

Mihai Stoica a venit la flash-interviu în locul lui Mihai Pintilii, înainte de FC Voluntari – FCSB. Managerul general de la FCSB a spus că Pintilii s-a săturat de situaţia care s-a creat în jurul antrenorilor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii este cel care conduce antrenamentele la FCSB, deşi Leo Strizu este antrenor principal în acte pentru că are licenţa PRO. Deşi Pintilii era o prezenţă constantă la interviurile susţinute înaintea meciului, acum Mihai Stoica a fost cel care a dat declaraţii. Managerul general de la FCSB şi-a explicat gestul.

Mihai Stoica a venit la flash-interviu în locul lui Mihai Pintilii, înainte de FC Voluntari – FCSB

Lipsește pentru că e și el om și s-a cam săturat de toată telenovela asta, tot ce se spune, tot ce se scrie. Normal că îl deranjează, atâta timp cât el n-a vrut niciodată să vină, el doar a răspuns solicitărilor pentru a apărea la flash. Acum am venit eu, duc la presiune, am carapace.

Cred că e indecent să vorbim de titlu, din punctul meu de vedere, atâta timp cât la momentul ăsta, suntem la aceeasi distanță și de locul 1 și de locul 2. Plecăm acum de la 44 de puncte„, a spus Mihai Stoica, la flash-interviu, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei

Mihai Stoica a oferit o reacție savuroasă după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei în Liga 1. 

Reclamă

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la numai 6 puncte de campioana en-titre. Liga Profesionistă de Fotbal i-a recunoscut meritele lui Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, și l-a numit antrenorul etapei 24.

„Să facă Strizu plângere. Cum a făcut LPF echipa asta? Bahassa e atacant, mai erau mijlocaşi de pus acolo, un Şut…

Probabil că Şeroni e în echipa etapei că a dat gol din penalty, Larie că a dat gol din penalty… cine dă gol din penalty şi e fundaş e în echipa etapei”, a comentat ironic MM Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nici Basarab Panduru nu a fost încântat de alegerea celor de la LPF. Analistului TV nu i se pare normal ca Pintilii să fie ales în echipa etapei dacă nu ocupă postul în acte.

„LPF îl recunoaşte (n.r. pe Pintilii ca antrenor) înseamnă. Aşa pricep. Una (nr. LPF) recunoaşte antrenorul, una (n.r. FRF) nu. Nu ai cum să îl pui dacă nu e”, a adăugat Basarab Panduru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și