Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Valentin Iliev la FCSB: „Am lucrat cu el şi mi se părea că poate deveni important!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 21:18

Reclamă
Mihai Stoica a vorbit despre varianta Valentin Iliev la FCSB: Am lucrat cu el şi mi se părea că poate deveni important!”

Mihai Stoica, anunţ ferm înainte de FCSB - Farul

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Valentin Iliev la FCSB! Managerul general de la FCSB a recunoscut faptul că el a fost cel care i l-a propus pe Valentin Iliev, lui Gigi Becali, pentru postul de antrenor principal, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rămas fără antrenor principal, în acte, după plecarea lui Leo Strizu.

Mihai Stoica a vorbit despre varianta Valentin Iliev la FCSB

Mihai Stoica susține că l-a propus pe Valentin Iliev, la FCSB, însă, între timp, această variantă a picat.

„La Iliev ne-am gândit, am lucrat cu el şi mi se părea că poate deveni important. Niciodată nu m-am gândit la Adailton, nici nu ştiam că are licenţă Pro. La Tony nu s-a pus problema. La Iliev m-am gândit, dar nu… Acum am prezentat alte variante.

(n.r. E cipriot?) Nu are rost să vorbim acum şi să apară alte variante după. Va anunţa Gigi Becali. Va fi antrenor principal, asta voi susţine apăsat, că nu riscăm să fim sancţionaţi.

Reclamă

Singurul care e acum e un antrenor străin. Gigi a zis că mai aşteptăm. Ce înseamnă azi nu trebuie să însemne la fel şi mâine, e imprevizibil.

Depinde cum se interpretează regulamentul, eu sunt pesimist, Gigi optimist. Regulamentul zice amendă 10.000 de lei, apoi se dublează. Nu cred că se va ajunge să nu pună antrenor.

Motivul numărul 1 e că listele antrenorilor cu licenţă Pro nu ne mulţumesc, dintre antrenorii români cu licenţă Pro. Eu nu discut nimic, eu am venit cu variantele externe, nu am venit cu nicio variantă inernă”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Iliev: „Cei de la FCSB m-au căutat!”

Nu e nimic concret. Cei de la FCSB m-au căutat, am vorbit, le-am prezentat modul meu de lucru și filosofia mea despre fotbal. Din conversație reiese clar că trebuie să lucrez cu oamenii care sunt deja acolo.

Cu tot respectul pentru ei, dar eu am propria mea echipă de oameni pe care mă bazez și am deplină încredere și împărtășim aceeași viziune despre fotbal”, a spus Valentin Iliev, despre posibila venire la FCSB, pentru sportal.bg.

Leo Strizu, cuvinte dure la adresa lui Mihai Stoica

După plecarea de la FCSB, Leo Strizu a vorbit în termeni duri despre Mihai Stoica.

„N-am fost niciodată un sfânt, dar niciodată nu poate să-mi spună mie din prieteni, cunoștințe, că sunt bețiv. A, că pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii, ăsta e un subiect în care aș vrea să intru, să-l vorbesc altădată.

Pentru o confirmare de-a dumneavoastră, vă las un număr de telefon de la băieții de la discoteca la care l-am dus pe Mihai Stoica la Brașov, la „No Problem”, în care ei poate să vă confirme ce putea să facă un om beat. Nu-l dau pe ăla mai rău, vă spun doar că… toată lumea bem, unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc. Dacă e ceva normal… eu n-am văzut până la el.

Nu știu dacă aș găsi un exemplu să fac o asociere. Este un fel de porumbel voiajor care îi aduce lui Pinti lotul de 20 (n.r. – lista), îi mai aduce primul unsprezece și ceea ce mai trebuie să facă în timpul meciului.

Sunteți oameni de presă, dacă mie îmi aduceți o dovadă că eu am dat ceva despre echipă în toată această perioadă sau am menționat vreun nume, acea sursă care comanda articole… eu atunci ridic mâna și spun da, am dat. Singura dată când am spus a fost în dimineața aceea când presa era pe aeroport și am fost sunat, «domnule Strizu, unde sunteți?». Dorm. Când m-ați auzit vreodată în afară de flash-uri și conferință?!”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și