Închide meniul

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid: „Nu poate exista alt derby decât Steaua – Dinamo!”

Reclamă

Publicat: 6 noiembrie 2022, 16:51

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid: „Nu poate exista alt derby decât Steaua – Dinamo!

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid. Managerul general al roş-albaştrilor spune că singurul derby din România este cel dintre Steaua şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica crede că FCSB – Rapid poate fi comparat doar cu derby-ul dintre Inter şi Milan. MM a găsit şi o caracterizare plastică pentru duelul care va fi în această seară, de la 21:00, pe Arena Naţională, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Mihai Stoica agită apele înainte de FCSB – Rapid

Derby-ul liniei 41, cum era, tramvaiul pleca de la… Mă rog, ce a fost în 2006. Nu poate exista alt derby în România decât Steaua – Dinamo, că ăsta e Derby de România. Juventus – Inter e Derby d’Italia. Ăsta e un fel de Inter – Milan, Derby della Madonnina, Madonnina noastră e linia 41„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro, care a făcut şi o prefaţă la meciul din această seară.

Cred că suntem capabili să alinie un „11” superior Rapidului. Poate fizic să stea mai bine pentru că au avut timp să pregătească meciul ăsta, dar la meciuri de genul ăsta nu factorul fizic face diferenţa. Ci mentalul. Iar mentalul poate fi îmbunătăţit de adrenalină. Şi când ai zeci de mii de oameni în spate, n-ai nevoie de o extra motivaţie„, a mai spus Mihai Stoica.

Marea frică a lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Rapid

Marea frică a lui Mihai Stoica, înainte de FCSB – Rapid, a fost dezvăluită chiar de managerul general de la FCSB. MM spune că îi crește pulsul numai când se gândește la meciurile în care VAR-ul s-a aflat în prim-plan, în actualul sezon. Mihai Stoica a făcut referire, în special, la partida dintre Rapid și CFR Cluj, scor 2-1, din etapa precedentă.

Reclamă

Sebastian Colțescu va fi arbitrul central al meciului FCSB – Rapid, de pe Arena Națională. Derby-ul „de foc” din Liga 1 se joacă astăzi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Dacă nu erau meciul cu CFR și acele decizii, nu îmi era frică de nimic. Înțeleg că va fi Sebastian Colțescu și am încredere în capacitatea lui de a fi echidistant. Dar va fi VAR și deja mi se accelerează pulsul când mă gândesc ce s-a întâmplat la VAR în acest sezon.

Dacă la Rapid – CFR se dau asemenea penalty-uri… E ceva foarte grav! Mi se pare foarte, foarte grav să dai 6 minute de prelungire, să nu se joace 2 și în secunda 16 din al 7-lea minut să nu lași un corner să se execute pentru că CFR e periculoasă”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu crede că rapidiștii vor sta la tribuna 2 pe Arena Națională

Pe grupurile suporterilor rapidiști au apărut informații potrivit cărora fanii giuleșteni au cumpărat multe bilete la Tribuna 2. Mihai Stoica dezminte informația.

„Astea-s glumițe. Nu și-au luat bilete la Tribuna 2. Dacă și-au luat, atunci trebuie să vină fără fulare, fără însemne și să fie cuminți. Trebuie să se comporte exact ca suporterii noștri de acolo. Când pregătești o astfel de lovitură, în niciun caz nu anunți pe rețelele de socializare.

Am sărit puțin de 20.000 de bilete în total. Ei au 2.400 de tichete. Mi se pare că am fost noi foarte puțini în Giulești, doar 600. Ce să facem? O să mai vină lume și mâine, cel puțin 25.000 de spectatori. Nu-s puțini!”, a mai spus Mihai Stoica.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și