Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ clar despre viitorul antrenor de la FCSB: „Discuţiile s-au purtat între el şi Gigi! Clar, el va fi!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 18:26

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ clar despre viitorul antrenor de la FCSB: „Discuţiile s-au purtat între el şi Gigi! Clar, el va fi!

Mihai Stoica,noi ironii pentru cei de la CSA Steaua

Mihai Stoica, în timpul derby-ului Universitatea Craiova - FCSB/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a făcut un anunţ clar despre viitorul antrenor de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că Toni Petrea îşi va prelungi înţelegerea cu vicecampioana României după ce se va întoarce din vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a ratat obiectivul principal al clubului, câştigarea titlului, dar Gigi Becali mizează în continuare pe acesta. Tehnicianul de 47 de ani este în vacanţă şi va semna un nou contract când va reveni în România.

Mihai Stoica, anunţ clar despre viitorul antrenor de la FCSB

„Discuțiile s-au purtat între Toni și GIgi. Nu s-au întâlnit, Toni e în vacanță. Când se întoarce, semnează, nu sunt probleme. Da, este un acord verbal între patron și Toni.

Eu discut cu Toni aproape zilnic, acum vreau să-l lase în pace să stea cu familia. Clar, el va fi! Nu vor fi surprize”, a anunţat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB

Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea rămâne la FCSB. După victoria cu CFR Cluj, Becali a anunţat că Toni Petrea a câştigat titlul şi a făcut din nou referire greşelile de arbitraj din finalul playoff-ului.

Reclamă

„Păi dacă omul e campion? El poate să zică, băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion! Nu am cum să nu i-l semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!

A fost ofsaid în minutul 87? A dat gol din ofsaid CFR? Nu mai bag aia… probabil mai primeau o pasă, sau dădeau pe lângă ea. S-a nimerit Mateiu să dea gol. Bine, glumesc acum, să nu se supere Reghe. Nu zic că a făcut blat Craiova, dar parcă nu voia să dea gol, parcă nu le convenea. Avem 1 punct peste ei și suntem campioni. Eu exclud minciuna și hoția.

Dacă voiam să fiu campion, am jucat cu Iași. Ne trebuia un egal. Eu erau în 10 oameni și ne-am dat gol. Am zis „nu, mă, nu. Eu vreau să fiu campion cum trebuie’ Acum aștept să văd cununa pe care nu o vor primi ei. Adică să cadă cu polonezii (n.r. – Lech Poznan), să iasă din prima. În loc să fie coroana pe capul nostru, e la ei. Cum să-i zic eu lui Petrea că nu a câștigat campionatul? Uite, mă, offside.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă se arbitra corect am avut 11 metri și cu Voluntari, la Tănase. Aveam vreo 15 11 metri până acum, a pus Camora mâna pe minge ca la handbal și nu a dat 11 metri. A dat la Miron, care a dat cu capul. Trebuia să dea capul la o parte să dea gol CFR. Sunt mai multe lucruri. Nu mai vreau să le zic acum. Așa cum au fost toți împotriva mea, așa vreau ca Domnul să fie cu mine„, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Toni Petrea vrea să discute cu Gigi Becali

Toni Petrea a anunţat că ar vrea să discute cu Gigi Becali înainte de a semna un nou contract.

„(n.r. Aveați puține fire de păr alb când ați venit) Într-adevăr. Acum s-au cam înmulțit. Cu fiecare meci îmi apar fire albe sau dispar unele de tot. Asta este, presiune, stres, o meserie pe care am ales-o și, dacă va fi nevoie, mă voi vopsi.

Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”, a spus și Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și