Închide meniul
EXCLUSIV

Petre Marin, sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul: „Dacă vor face asta, vor reuşi!” Ce a spus de Chiricheş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 octombrie 2023, 16:45

Reclamă
Petre Marin, sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul: „Dacă vor face asta, vor reuşi! Ce a spus de Chiricheş

Petre Marin, sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul

Captură AntenaSport

Petre Marin a avut un sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul şi a spus că marea problemă este „una internă”. Fostul jucător al roş-albaştrilor crede că dacă se vor elimina aceste divergenţe interne, atunci echipa lui Gigi Becali va câştiga primul titlu după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start de sezon de senzaţie şi este pe primul loc în clasament. Echipa lui Cahralambous a pierdut doar o partida şi a făcut două remize în primele 12 etape. Pentru a triumfa în acest sezon, Petre Marin are un sfat clar pentru Gigi Becali şi cei care se ocupă de echipă.

Petre Marin, sfat pentru Gigi Becali pentru ca FCSB să câştige titlul

„Mă bucur că FCSB-ul are un început de sezon constant cu rezultate foarte bune. M-aş bucura pentru ei să reuşească după ceva timp să câştige titlul. Se fac 9 ani de zile de când nu a mai reuşit să câştige campionatul. Singura problemă este internă. Dacă toate astrele de acolo se vor alinia şi toţi vor trage în aceeaşi direcţie, cred că vor reuşi să câştige acest campionat”, a spus Petre Marin în exclusivitate pentru AntenaSport.

Petre Marin a vorbit şi despre revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB şi a spus că, deşi acesta este accidentat, este un mare plus pentru echipa lui Charalambous.

Eu cred că este un important transfer pentru ei, mai ales pentru experienţa pe care a acumulat-o Chiri pe unde a fost, pe la ce echipe a fost. E un jucător important şi pentru echipa nationala, este căpitanul echipei naţionale, chiar dacă în acest moment este accidentat. Un jucător cu un cuvânt greu în vestiarul FCSB-ului”, a mai spus Petre Marin.

Reclamă

Când revine Vlad Chiricheş la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş pe teren la FCSB. Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că fundaşul central ar putea fi pe teren la derby-ul cu rivalii de la Rapid.

MM susţine că Chiricheş mai are nevoie de antrenament separat încă o săptămână, urmând ca ulterior să revină alături de ceilalţi jucători ai roş-albaştrilor. De asemenea, Mihai Stoica a mai eclarat că stopperul ar putea fi apt pentru derby-ul cu Rapid, programat pe 3 noiembrie.

„Chiricheş face de aproape o săptămână antrenament pe teren, în mod normal ar trebui să mai facă separat încă o săptămână. După aceea să intre cu echipa. Cu Rapid e acolo. (n.r. – ar putea reveni la meciul cu Rapid)”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Până la derby-ul cu Rapid, FCSB mai are de disputat trei meciuri, cu Voluntari, Petrolul şi cu Oţelul, în Cupa României. Duelul de „foc” cu giuleştenii va avea loc duminică, 5 noiembrie, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și