Închide meniul

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB. Ce se întâmplă în cazul unei înfrângeri cu Petrolul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 octombrie 2022, 0:03

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB. Ce se întâmplă în cazul unei înfrângeri cu Petrolul

Veste uriaşă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB. MM a recunoscut că Gigi Becali nu s-a hotărât încă ce va face cu „Mr. Nick”, în cazul unei înfrângeri în derby-ul cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Dică îl mai ține în post doar calificarea FCSB-ului în grupele Conference League, performanță care i-a umplut conturile lui Gigi Becali. În campionat, roș-albaștrii au doar două victorii în 10 meciuri și sunt pe locul 13.

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB

FCSB joacă duminică în deplasare la Petrolul, meci care ar putea să-i decidă soarta lui Nicolae Dică.

„Nu știu dacă Dică depinde de meciul cu Petrolul. Deocamdată, este antrenorul care a calificat echipa după cinci ani în cupele europene și a adus patru milioane în contul clubului. Noi avem 60 de puncte, în continuare, pentru care luptăm în campionat”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB a fost umilită de Silkeborg în etapa a treia din grupele Conference League, 0-5, după ce Gigi Becali a ordonat ca roș-albaștrii să joace cu rezervele.

Reclamă

Mihai Stoica îl contrazice pe Nicolae Dică după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica l-a contrazis pe Nicolae Dică. Oficialul roş-albaştrilor a dezvăluit că Gigi Becali a avut ultimul cuvânt de spus în decizia de a pleca în Danemarca cu rezervele.

„Nu am vorbit cu patronul. El decide, el face strategia clubului! Decizia pentru acest meci nu i-a aparținut lui Dică”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru, Boban Nikolov și Billel Omrani au rămas în ţară. Aceştia au fost odihniţi pentru duelul cu Petrolul, din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0

Mihai Stoica a oferit primele explicaţii după Silkeborg – FCSB 5-0. Managerul general al vicecampioanei a fost luat prin surprindere de prestaţia adversarilor din Danemarca, care le-au făcut viaţa grea rezervelor lui Nicolae Dică.

”Una a avut meci în Confernece League, noi am fost sparring partner. A fost diferenţa mai mare decât ne aşteptam. E adevărat că din 10 titulari, nouă au lipsit, însă e greu de justificat o asemenea prestaţie. Ce e important.

S-a jucat pe mochetă, e un pic alt fotbal acolo. Mă uitam la raportul şuturilor 16-7, pe poartă zero pentru noi. Nu asta e problema. Nu am văzut niciodată o echipă, de nivelul ăsta, care să facă 1000 de pase într-un meci cu acurateţe.

Ştiu să joace pe mochetă, pe gazonul sintetic. E diferit de gazonul de la Astana. E puţin alt sport acolo la Silkeborg. Cred că sunt bani pe jos la victoria Silkeborg cu Anderlecht, dar echipa asta chiar ştie să joace pe mochetă. Fotbal-tenis e un sport pentru fotbalişti.

La noi, nu-l iau pe Pintilii în discuţie. Eu am 57 de ani, am jucat la diviziile inferioare, iar împreună batem orice cuplu de fotbalişti de la FCSB, că e alt sport. Ieri am jucat alt fel de fotbal şi nu ne-a ieşit deloc. Trebuie să fim bărbaţi, pentru că viaţa, fotbalul sunt presărate şi cu episoade de genul ăsta. Poate cu prima echipă nu luam atâtea, dar mi-e greu să cred că puteam contracara senzaţionalul joc de pase.

Au udat non-stop mocheta. Nu caut scuze, nu vreau să fiu înţeles greşit. Pe jos pleacă mingea altfel. La antrenamentul oficial am pasat între noi şi e incredibil cum pleacă mingea pe suprafaţa asta. Practic o dai unde vrei, dar trebuie să ştii cum s-o dai”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, anunț de ultimă oră despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și