Închide meniul

Cum l-a „copiat” Vali Creţu pe Mario Balotelli. Dezvăluiri din interiorul vestiarului de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 20:48

Reclamă
Cum l-a „copiat Vali Creţu pe Mario Balotelli. Dezvăluiri din interiorul vestiarului de la FCSB

Cum l-a "copiat" Vali Creţu pe Mario Balotelli

Valentin Creţu şi Mario Balotelli / Colaj Profimediaimages

Mihai Stoica a dezvăluit cum l-a „copiat” Vali Creţu pe Mario Balotelli în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Oficialul vicecampioanei României a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat la vestiar, la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat pe postul de fundaş dreapta, în locul lui Pantea, jucătorul în vârstă de 34 de ani a primit cartonaş galben în minutul 44. A fost avertizat pe toată durata pauzei să fie precaut şi să nu îşi lase echipa în inferioritate numerică, dar a gafat după reluarea jocului. În minutul 57 a avut o intrare dură la Bahassa şi a văzut direct cartonaş roşu.

Cum l-a „copiat” Vali Creţu pe Mario Balotelli

Mihai Stoica a comparat eroarea făcută de Vali Creţu cu cea făcută în 2009 de Mario Balotelli.

E roşu clar, e intensitate, nu se duce să… face o greşeală mare de tot. Putea să-i rupă piciorul. Creţu a făcut o chestie care ne putea costa rău, rău de tot.

Am avut o discuţie la pauză cu el. I-am zis să nu ia al doilea galben, iar el a luat roşu. (n.r. dacă a fost asemănător cu faza lui Mario Balotelli) Da.

Reclamă

M-am uitat la City – Chelsea. A fost meciul cu cel mai mare angajament din fotbalul mare în ultimii ani, dar numai la picioare. Respect total.

Creţu până la prostia asta a făcut un meci excelent, că Bahassa îţi face probleme mari de tot, iese mereu ceva de la el. Creţu s-a apărat bine la el”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Jose Mourinho a fost cel care a dezvăluit ce a păţit cu Mario Balotelli într-un meci dintre Inter şi Rubin Kazan. „The Special One” a rememorat incidentul.

Reclamă 4 / 0/3

Mario este amuzant. Aș putea scrie o carte de 200 de pagini despre colaborarea de doi ani cu Mario, de la Inter, dar nu ar fi o dramă, ci o comedie. Îmi amintesc o fază petrecută la Kazan. Ne-am deplasat acolo pentru un meci de Liga Campionilor. Atunci, aveam toți atacanții accidentați. Nu puteau juca nici Milito, nici Eto’o. Aveam probleme și Mario era singurul atacant. A primit cartonaș galben în minutul 42 sau 43.

La cabine, cred că am petrecut 14 dintre cele 15 minute de pauză vorbind cu Balotelli: „Mario, nu te pot schimba, pentru că nu am niciun atacant pe bancă. Nu atinge pe nimeni, joacă doar mingea. Când pierdem mingea, nicio reacție! Dacă cineva te provoacă, nu reacționa. Dacă arbitrul face o greșeală, nu reacționa. Mario, te rog”. Minutul 46, cartonaș roșu„, a spus Jose Mourinho.

Becali, reacţie despre eliminarea lui Vali Creţu

Gigi Becali nu l-a criticat dur pe Creţu după eliminare. Patronul roş-albaştrilor a subliniat însă că a vrut să îl schimbe la pauză pe fundaşul dreapta, care încasase deja un cartonaş galben, în prima repriză. Nu a fost ascultat de staff-ul tehnic.

Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și