Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Iulian Cristea: „A tras de el!” + Ce spune managerul de la FCSB despre Deian Sorescu

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 9:20

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Iulian Cristea: „A tras de el! + Ce spune managerul de la FCSB despre Deian Sorescu

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Iulian Cristea
  • Ce a declarat despre Deian Sorescu

Mihai Stoica a făcut anunţul despre starea lui Iulian Cristea, după ce fundaşul a ieşit accidentat în partida dintre CFR Cluj şi FCSB. Managerul roş-albaştrilor îi linişteşte pe fani, şi susţine că stopper-ul va fi apt la următorul meci al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a bifat primul meci pentru FCSB, după o pauză de mai bine de opt luni. Fundaşul a fost titular în derby-ul din Gruia, însă a fost schimbat de Denis Haruţ în minutul 84.

Mihai Stoica, anunţ despre starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă pentru Iulian Cristea, mărturisind că acesta a făcut un efort colosal pentru a juca încă din primul minut contra celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Totodată, managerul general al roş-albaştrilor a mai declarat că fundaşul a suferit doar crampe, motiv pentru care a fost schimbat în partida din Gruia. În următorul meci al bucureştenilor, cu Voluntari, Cristea va fi apt de joc.

„Iulian Cristea, care n-a mai jucat un meci oficial din iunie, a revenit pe teren, pe o vreme şi împotriva unui adversar… Ceva mai greu nu exista pentru a reveni în formula de start şi a făcut-o foarte bine.

Reclamă

El a ieşit pentru că a avut crampe. Din minutul 68 a tras de el, dar apoi n-a mai putut. Dar e bine. Cred că se va antrena normal şi cred că e apt duminică”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De asemenea, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Deian Sorescu. Managerul l-a lăudat pe fundaş, şi susţine că a făcut un meci bun în Gruia, deşi a avut un adversar dificil, pe Krasniqi.

„Mă bucur că şi Deian Sorescu, care până acum jucase doar câte o repriză în fiecare meci şi e nou la echipă, a făcut şi el un joc bun şi a avut un adversar foarte bun, Krasniqi”, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, atac brutal la un jucător de la CFR Cluj: „Simulează ordinar! Aşa face mereu!”

Mihai Stoica a lansat un atac brutal la adresa unui jucător de la CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a fost scos din minţi de fundaşul celor de la CFR Cluj, Yuri Matias.

Faza care l-a enervat pe Mihai Stoica s-a petrecut chiar înaintea golului. În viziunea oficialului de la FCSB, echipa sa merita să primească un penalty la un duel între Yuri Matias şi David Miculescu. În schimb, Sebastian Colţescu i-a arătat cartonaşul galben lui David Miculescu pentru simulare.

„Nu știu dacă s-a comentat, dar era penalty clar înaintea golului. Yuri, care i-a scos un cartonaș galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu, l-a provocat și pe Octavian Popescu.

Apoi i-a venit și lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colțescu a lăsat un avantaj de excepție și a venit golul”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”