Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj – FCSB: „Șanse foarte mari să nu facă deplasarea!”

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 8:27

Reclamă
Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj – FCSB: Șanse foarte mari să nu facă deplasarea!”

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj - FCSB

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunț despre starea fizică a lui Octavian Popescu, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține mijlocașul are șanse foarte mari să nu facă deplasarea în Gruia, din cauza accidentării pe care a suferit-o la lotul național. De asemenea, MM a oferit și o veste bună pentru fani, și a dezvăluit că Adrian Șut s-a recuperat la timp și poate fi folosit de Elias Charalambous în duelul cu Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu în timpul meciului dintre România și Belarus, din preliminariile EURO 2024. Mijlocașul a lipsit și de la ultimul meci al celor de la FCSB, victoria cu Sepsi.

Mihai Stoica, anunț despre starea lui Octavian Popescu înainte de CFR Cluj – FCSB

Mihai Stoica susține că accidentarea lui Octavian Popescu este mai gravă decât s-a crezut inițial. Acesta susține că și Adrian Șut a suferit o entorsă la meciul cu Sepsi, însă s-ar putea recupera la timp pentru derby-ul cu CFR Cluj, din week-end.

De asemenea, managerul general al roș-albaștrilor a mai punctat faptul că Octavian Popescu s-a accidentat la echipa națională și din cauza faptului că nu s-a antrenat suficient, dat fiind faptul că nu a evoluat în primul meci, cel cu Andorra.

Octavian Popescu, șanse foarte mari să nu facă deplasarea. Șut e bine. Nu e 100%, dar sperăm să fie 100% la ora meciului. E clar că vor evolua doar jucătorii care sunt 100%. Șut va fi bine. Am avut emoții mari de tot. A avut entorsă, dar una ușoară.

Reclamă

Tavi a făcut o entorsă mai urâtă. Singurele probleme la echipele naționale este că jucătorii care nu evoluează nici nu se antrenează. Ăsta nu e un reproș, dar suntem aici ca să livrăm, să trimitem jucători la echipele naționale când suntem solicitați”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că latifundiarul din Pipera este cu ochii pe Universitatea Craiova. MM este de părere că oltenii traversează o formă de vis în acest moment, şi este una dintre cele mai bune echipe din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi văzut că Gigi tot spune că… de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

La Craiova – CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e… ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și