Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Malcom Edjouma la FCSB: „Gigi Becali mi-a spus asta!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2023, 19:20

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Malcom Edjouma la FCSB: „Gigi Becali mi-a spus asta!

Mihai Stoica a criticat un "tricolor", după Belarus - România 0-0

Mihai Stoica într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a vorbit despre viitorul lui Malcom Edjouma
  • Francezul este dorit de Rapid

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre viitorul lui Malcom Edjouma la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca mijlocaşul francez să părăsească gruparea roş-albastră, în această vară. MM a dat de înţeles că rămânerea lui Edjouma la FCSB depinde doar de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a intrat în atenţia celor de la Rapid, însă se pare că Gigi Becali nu vrea să-l cedeze pe francez la o rivală din Liga 1.

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Malcom Edjouma la FCSB

Mihai Stoica a declarat că pentru el, Malcom Edjouma este în continuare un jucător de bază al FCSB-ului. MM a declarat că de asemenea, şi pe Joonas Tamm îl considera la fel, însă patronul echipei a fost de o altă părere.

Reclamă

Astfel, managerul general al roş-albaştrilor a declarat că viitorul lui Malcom Edjouma depinde de ceea ce va decide Gigi Becali.

MM a mărturisit că Gigi Becali i-a resimţit lipsa lui Malcom Edjouma, în ultimele meciuri ale FCSB-ului din sezonul trecut, atunci când francezul a fost accidentat.

Reclamă

„(n.r. – Edjouma face parte din nucleul FCSB pentru sezonul viitor?) Din nucleul meu face parte Edjouma (n.r. – râde). Din ăla făcea parte si Tamm. Chiar Gigi îmi spunea că ne-a lipsit mult în ultimele meciuri.

Când conduceam, el fiind un jucător neobişnuit care apela la procedee neobişnuite când trebuia să securizeze scorul, era susceptibil de a fi înlocuit”, a declarat Malcom Edjouma, pentru orangesport.ro.

Malcom Edjouma a bifat 40 de meciuri la FCSB, în sezonul trecut. Acesta a reuşit să înscrie 11 goluri, şi să ofere trei assist-uri. Francezul de 26 de ani s-a accidentat pe final de sezon, şi a ratat meciurile decisive pentru titlu ale roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma

Mihai Stoica a vorbit despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în stagiunea precedentă. Oficialul roş-albaştrilor susţine că dacă vor plăti 5 milioane de euro, giuleştenii îl pot avea pe mijlocaşul lui Becali.

Gigi a plătit 330.000 de euro pentru transferul lui Edjouma şi cere acum 1.5 milioane de euro pentru jucătorul cu 11 goluri marcate în stagiunea precedentă. Totuşi, preţul nu este valabil şi pentru echipele din Liga 1.

”E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu ar vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanerelor pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu inceapă titular”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie