Închide meniul

Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB: „Să nu facem vreo nefăcută!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 septembrie 2022, 0:20

Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB: „Să nu facem vreo nefăcută!

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica și Nicolae Dică, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după ce antrenorul a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la formația lui Gigi Becali. MM a asigurat că nu se pune problema ca „Mr. Nick” să plece din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e doar pe locul 13 în Liga 1, la 11 puncte în urma liderului Farul. Chiar dacă roș-albaștii au parte de un start nefast de campionat, MM crede în continuare că Dică e cel mai potrivit antrenor pentru echipa lui Gigi Becali.

Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB

”După meci, îţi verşi amarul, ce să spui. Rămâne, nu pleacă. A spus o situaţie ipotetică, dacă voi rămâne. N-a spus că voi avea o discuţie să plec. Nu pleacă, rămâne. Acum o săptămână ne calificam după un rezultat excelent în deplasare. Nu se poate spune că Dică nu poate sau nu face.

Dică a calificat după o pauză de cinci ani echipa în grupele europene. Preluând o echipă care pierduse la Saburtalo. Sigur că a fost concentrare mare pe jocurile europene şi, nu neapărat relaxare, ci blocaj psihic, îi spun eu, în meciurile de campionat. N-am fost bine, dar cred că ne vom reveni. Pe noi ne interesează în campionat să nu cumva să facem vreo nefăcută„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1

Gigi Becali nu l-a iertat pe Nicolae Dică după Farul – FCSB 3-1. Gigi Becali l-a arătat cu degetul pe Nicolae Dică şi a anunţat că va interveni peste el. Îi cere schimbarea sistemului de joc.

Reclamă

Când nu ai posesie, clar vina antrenorului aici. E vina lui Dică. Aici trebuie să mă impun. Nu mă bag la jucători și o să îi cer lui Dică să schimbe sistemul de joc. Dacă joci 4-2-3-1 trebuie să joci cu doi mijlocaşi defensivi. Noi am avut 4-0, 4-1. Dulca a fost zero. Mijlocul terenului dacă nu îl domini… 4-3-3 va juca. Asta îi voi cere și asta va face.

De ce să mai întrebi dacă am încredere în Dică? Întrebi degeaba dacă întrebi. E o întrebare aiurea. Dacă apare așa, care e problema mea? Dică va regla treaba asta la ordinul meu, 4-3-3! Joacă ce pot ei să joace. O va regla Dică, gata cu iluzii de astea. Gata, e clar. 4-3-3 va juca!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Nicolae Dică și-a ieșit din minți după Farul – FCSB 3-1

După 1-3 cu Farul, Dică a vorbit despre posibilitatea să plece de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și