Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Ştefan Târnovanu. Cu ce super-portar îl compară managerul de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 12:50

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Ştefan Târnovanu. Cu ce super-portar îl compară managerul de la FCSB

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a făcut anunţul despre viitorul lui Ştefan Târnovanu la FCSB. Managerul roş-albaştrilor a mărturisit că sunt şanse mici ca tânărul să se despartă de club în această perioadă de mercato, în ciuda ofertelor primite pe numele său de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşe de returul cu Dunajska Streda, din Conference League. Înainte de meci, Mihai Stoica a mărturisit că nu va mai părăsi nimeni ehcipa lui Nicolae Dică. Ultimul transferat de l roş-albaştrii a fost Florin Tănase, vândut în această vară la Al Jazira.

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Ştefan Târnovanu la FCSB

Mihai Stoica a declarat că Ştefan Târnovanu va mai rămâne la FCSB pentru încă un szeon. Managerul general al echipei roş-albastre a mărturisit că portarul va părăsi echipa doar în cazul în care va veni o ofertă pe placul lui Gigi Becali.

Totodată, MM Stoica îl compara pe Ştefan Târnovanu cu Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid.

„Nu pleacă în vara asta. Dacă vine o ofertă pe banii ceruţi de Gigi, dar e greu de crezut că lumea dă bani pe un portar cu 20 de meciuri în carieră. Că tot l-am văzut pe Courtois (n.r. în Supercupa Europei), măcar la fizic seamănă cu el”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reclamă

Ştefan Târnovanu este dorit în Italia

Ştefan Târnovanu este dorit în Italia. Gigi Becali ar fi primit deja oferta pentru portarul FCSB în vârstă de 22 de ani. La noua echipă, goalkeeper-ul poate fi coleg cu un alt român.

În vârstă de 22 de ani, Ştefan Târnovanu este cotat la 700.000 de euro. Acesta a devenit titular după gafele uriaşe a lui Andrei Vlad. A bifat 21 de prezenţe ca titular la FCSB, iar în 10 dintre acestea a păstrat poarta intactă.

Genoa, grupare din Serie B, este echipa care a pus ochii pe tânărul portar de la FCSB, potrivit jurnalistului Emanuel Rosu. Sursa citată notează că italienii ar fi trimis deja oferta către Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

La Genoa evoluează şi Radu Drăguşin, care a fost adus de la Juventus în această vară. „Grifonii” au plătit 5.5 milioane de euro pentru tânărul fundaş român.

Cinci milioane de euro este suma pentru care latifundiarul din Pipera este dispus să îl vândă pe Ştefan Târnovanu. Acesta a fost dorit şi în Franţa.

Ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu

FCSB are o ofertă de cinci milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu. Deşi cerea un preţ dublu, Gigi Becali este dispus să îl vândă pe tânărul portar. Latifundiarul din Pipera a făcut declaraţia serii când a vorbit despre transfer.

„Am şi o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. De la 2… a zis îl dai cu 3, cu 4? Am zis 10. A zis acum, a venit cu o ofertă… îl dai cu 5 milioane? Sunt 2 echipe, una din Portugalia şi una din Franţa.

Vin acum să negocieze. Stai să vedem. Dacă iau cinci milioane, nu mă interesează cine mai apără la FCSB. Mă duc eu în poartă. Sunt 5 milioane, sunt şi eu om, nu pot să rezist”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și