Închide meniul
Foto

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „E o lovitură mare! Va mai sta 3-4 luni şi renunţă la bani”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2023, 20:02

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „E o lovitură mare! Va mai sta 3-4 luni şi renunţă la bani

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ teribil despre Vlad Chiricheş. Oficialul de la FCSB a spus că fundaşul roş-albaştrilor va mai suferi o intervenţie chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că Vlad Chiricheş va mai lipsi 4 luni de pe teren, dar a precizat că nu va lua în calcul să se retragă din fotbal.

Mihai Stoica, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş

Marți, a fost în Finlanda cu doctorul nostru. Problema pe care o are a fost rezolvată la unii jucători celebri de către un profesor din Finlanda.

Nu e ce ne doream, sperăm să fie finalul problemei, să se refacă. E foarte important și consultul clinic. Se va ajunge la intervenție cel mai probabil. Va mai sta 3-4 luni.

Nu ia în calcul să se retragă. A mai avut rupturi musculare, a avut tot felul de accidentări. Ideea e că vom aștepta mai mult decât ne-am fi dorit. Chiricheș renunță la bani în perioada asta cât lipsește, rar găsești jucători ca el. El vrea să mai joace, nu să se retragă. E o mare lovitură în lupta la titlu, eu îl vedeam mereu în echipa de start”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad se află într-o situaţie delicată: unii doctori i-au transmis să se opereze, iar alţii să nu recurgă la intervenţia chirurgicală.

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB a fost dezvăluită chiar de patronul Gigi Becali. Omul de afaceri susţine că jucătorul cu salariu de 500.000 de euro pe an e aproape de revenire, una care ar putea veni chiar în meciul cu Dinamo.

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyabonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad Chiricheş se află într-o situaţie delicată: unii doctori i-au transmis să se opereze, iar alţii să nu recurgă la intervenţia chirurgicală.

Reclamă

„Nu știu dacă va juca în meciul cu Dinamo, să vedem, el e foarte bine la parametri. Dă aparatele peste cap, se antrenează. Problema e că atunci când face explozie simte ceva. Înseamnă că e o problemă acolo. Să dea Dumnezeu să fie apt.

Doctorii i-ar fi zis să facă o operație, nu știu care. El a spus că are un doctor italian care i-a zis să nu facă. Și doctorul nostru, specialist, a zis că nu a făcut-o, iar când face explozie simte ceva acolo”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și