Închide meniul

Un jucător de la FCSB, dorit la Petrolul! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „E posibil să plece!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 10:02

Un jucător de la FCSB, dorit la Petrolul! Anunţul făcut de Mihai Stoica: „E posibil să plece!

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit la Petrolul

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit de către Petrolul. „Lupii galbeni” au pus ochii pe Alexandru Musi, iar jucătorul ar putea ajunge în această vară la Ploieşti, după cum susţine managerul general al trupei roş-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Musi a evoluat, sub formă de împrumut, la Poli Iaşi, în prima parte a acestui an. Mijlocaşul de 18 ani nu va reveni la FCSB, urmând să fie din nou cedat, însă de data aceasta la o echipă din Liga 1.

Mihai Stoica a anunţat că un jucător de la FCSB este dorit de Petrolul

Mihai Stoica a declarat că Alexandru Musi a primit o ofertă foarte bună de la Petrolul, urmând să plece la gruparea de pe „Ilie Oană”. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că transferul la gruparea ploieşteană este unul extrem de bun pentru tânărul de 18 ani, deoarece are şansa să crească.

Totodată, MM susţine că lui Musi i-ar fi foarte greu să prindă minute la FCSB, deoarece joacă pe acelaşi post cu Florinel Coman, Octavian Popescu şi David Miculescu.

„Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul și este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iași în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Reclamă

Musi joacă pe aceeași poziție cu cei despre care vorbeam mai devreme (n.r. – Coman, Octavian Popescu, Miculescu), așa că i-ar fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, dar parcă ar fi mai bine să joace constant”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj clar pentru David Miculescu

Mihai Stoica a avut un mesaj clar pentru David Miculescu. Oficialul de la FCSB spus că jucătorul pentru care Gigi Becali a plătit 1.700.000 de euro trebuie să fie mai implicat.

Mihai Stoica a anunţat că va discuta cu David Miculescu pentru a-l mobiliza înaintea noului sezon. MM Stoica a spus că poate că Miculescu are un nevoie de un timp mai mare de acomodare.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu sunt acelaşi profil, sub nicio formă. Miculescu are 22 de ani. Dică încă nu începuse la 22 de ani să joace la cel mai înalt nivel. Eu cred că a avut un an de acomodare la noi, pentru că este şi asta o problemă. Ardelenii, bănăţenii au câteodată nevoie de acomodare.

Eu în continuare am încredere foarte mare în David Miculescu, dar şi el trebuie să fie mai implicat. (n.r. dacă a apucat să discute cu el) Nu. Are liber până miercuri. I-am dat şi lui câteva zile libere, cum era normal”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și