Închide meniul

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Dan Petrescu are dreptate! De ce nu putem?”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 15:47

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Dan Petrescu are dreptate! De ce nu putem?

Mihai Stoica, replică după atacurile lui Strizu

Mihai Stoica, la conferința de presă / Antena Sport

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor nu înțelege de ce echipele din Liga 1 nu sunt lăsate să includă în lot mai mult de 18 jucători la fiecare meci. MM îi dă dreptate lui Dan Petrescu, alt personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat dorința în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul „de foc” dintre CFR Cluj și FCSB, din runda a 24-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica cere explicații înaintea derby-ului CFR Cluj – FCSB: „Dan Petrescu are dreptate!”

Înaintea partidei din Gruia, Mihai Stoica a vorbit despre cât de important este ca echipele din campionatul României să aibă în lot cel puțin 23 de jucători la fiecare meci.

Mihai Stoica a adus aminte că și Dan Petrescu și-a exprimat în trecut dorința de a avea la dispoziție un lot extins și la partidele din Liga 1, nu doar la cele din cupele europene.

MM consideră că, dacă autoritățile competente din fotbalul românesc ar extinde loturile de la 18 la 23 de jucători, mai mulți tineri de perspectivă și-ar face apariția pe banca FCSB-ului, pentru a lua „febra” primei echipe.

Reclamă

„Vreau să accentuez că și noi dorim să putem avea pe lista unui meci, în raportul de joc, mai mult de 20 de jucători. Poate nu 40, dar măcar 23. E important, Petrescu are dreptate. Are o strategie, are jucători cu experiență și vrea să-i țină aproape.

Noi avem altă strategie, am vrea să avem pe bancă și jucători tineri. E extraordinar pentru un copil de 18 ani să fie pe bancă lângă Omrani sau alt jucător cunoscut.

De ce nu putem? N-am nicio idee. Nu sunt destule locuri pe banca de rezerve? Trebuie făcut ceva în situația asta. În Europa, toți jucătorii se pot încălzi în timpul meciului pe margine, noi avem voie maximum 3. Ar trebui să fim puțin mai flexibili”, a declarat Mihai Stoica, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a răbufnit înainte de CFR Cluj – FCSB: „Nu există nicio discuție cu Ferencvaros pentru Malcom Edjouma!”

Mihai Stoica a răbufnit înainte de derby-ul CFR – FCSB. În spațiul public a apărut informația că Malcom Edjouma ar fi făcut vizita medicală și s-ar fi înțeles cu Ferencvaros. Oficialul vicecampioanei a negat vehement un asemenea transfer.

„Nu e normal, de aceea am vrut să vorbesc. Nu există nicio discuție cu ferencavors pentru Malcom Edjouma. Nu există nicio discuție pentru niciun jucător de la FCSB. Pentru mine, orice suporter al lui FCSB contează. Nu am primit nicio ofertă oficială, a fost Vulturar la un meci.

Păcat că din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, se va juca meciul cu CFR la ora 21:00. Vor fi -7 grade Celsius. Sper că funcționează încălzirea în gazon. Cred că ne vom prezenta foarte bine. S-au antrenat exemplar după thrillerul cu Farul. Așa ceva nu am trăit niciodată. Să ajungi să spui că ai dominat o partidă și ai câștigat-o în 92 de minute și să o pierzi.

Așa ceva nu am pățit niciodată. Ce nu te ucide, te face mai puternic. Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Ce se întâmplă în vestiar, rămâne în vestiar. Era un meci foarte important pentru noi. Eram într-o spirală bună. Eu pot reproșa doar lipsa de atitudine”, a spus Meme Stoica, într-o conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și