Închide meniul

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson: „Crezi că el conducea antrenamentele?”. Ce a spus despre Mihai Pintilii

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2023, 8:30

Reclamă
Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson: „Crezi că el conducea antrenamentele?. Ce a spus despre Mihai Pintilii

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a comentat situaţia „incendiară” de la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a făcut o comparaţie între Leo Strizu şi managerul de legendă al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson. Totul după acuzaţiile că nu Strizu este cel care dă indicaţiile în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu îşi face griji că Mihai Pintilii va fi suspendat de Comisia de Disciplină şi asigură că „delegatul” echipei nu dă indicaţii pe durata partidelor din Liga 1.

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica i-a transmis şefului Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, că singurul care dă indicaţii este tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB, Leo Strizu. Mihai Pintilii face acelaşi lucru doar la antrenamente.

Luni va fi şedinţa Comisiei de Disciplină. Pintilii nu e obligat să meargă, poate să fie reprezentat de cineva. Nu m-am uitat dacă a fost citat. Nu vreau să vorbesc, e normal întâi să se pronunţe comisiile. (n.r – Vă temeţi că va fi suspendat?) Aşa-zisele acuzaţii sunt puerile, dar vreau să mă opresc. Am vorbit prea mult pe subiectul ăsta. Situaţia e foarte clară: Strizu conduce echipa de pe margine la meciuri, Pintilii nu dă nicio indicaţie, nu a dat nicio indicaţie de când a venit Strizu. Se poate filma, camerele oricum au fost mereu pe el.

Crezi tu că Sir Alex Ferguson conducea antrenamentele? Sau Lobanovski? La Lobanovski ştiu sigur, la Sir Alex am dubii. Am înţeles că sunt probleme pentru că Pintilii a catalogat jocul echipei. Atunci eu ce fac? Înseamnă că şi eu sunt pasibil de suspendare pentru că fac consideraţii tehnico-tactice. Pintilii are şi licenţă, are şi carnet. Astăzi le-am văzut, dar noi nu prea recunoaştem nimic, FRF nu prea recunoaşte nimic. Nu recunoaşte Kunst Ghermănescu, nu recunoaşte Federaţia din Moldova. Acum înţeleg că sunt probleme şi pentru Bergodi şi Napoli„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Ionel Ganea, reacție devastatoare la adresa lui Mihai Pintilii

Ionel Ganea, fostul internațional român, a avut o reacție devastatoare la adresa lui Mihai Pintilii, pe tema licenței PRO. I-a cerut să nu se mai contreze cu Burchel.

Și eu am jucat fotbal, și eu am fost la națională… El (n.r. Mihai Pintilii) trebuie să înțeleagă să lase ciocul mic. Bun, ok, să stea acolo și să facă ce crede el de cuviință.

Dar, bă Pintilii, dacă asta este legea, trebuie să o respecți! Măcar să tacă din gură! Au mai fost oameni în situația lui, dar au tăcut din gură. Nu au răspuns la nimeni. Păi, ce, el crede că e Einstein, iar restul papagali sau ce?!

Reclamă 4 / 0/3

El n-are studii. O luăm fără studii. Ar trebui să-i dea un salariu minim pe economie. El să tacă din gură și să meargă pe burtă ca peștele”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Mihai Pintilii, replică devastatoare după ameninţările lui Lucian Burchel

Mihai Pintilii a răbufnit şi a spus că îl aşteaptă pe Lucian Burchel cu poliţia ca „să-l aresteze”. Pintilii are funcţia de delegat al echipei, iar principal în acte este Leo Strizu.

Nu, absolut deloc şi tam-tamul care se face nu cred că îşi are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să-l lăsăm pe domnul Burchel să-şi facă investigaţia, să mă caute, să trimită şi poliţia să mă aresteze, n-am nicio problemă, dumnealui ştie că am început cursurile de carnet de antrenor. Da, nu pot să antrenez, aşa, să mă dea afară din ţară sau să mă aresteze, ce pot să fac eu?”, a spus Mihai Pintilii înainte de Hermannstadt – FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și