Închide meniul

Mihai Pintilii, replică devastatoare după ameninţările lui Lucian Burchel: „Să mă caute, să trimită şi poliţia să mă aresteze!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2023, 20:35

Mihai Pintilii, replică devastatoare după ameninţările lui Lucian Burchel: „Să mă caute, să trimită şi poliţia să mă aresteze!

Mihai Pintilii, replică devastatoare pentru Lucian Burchel

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / as.ro

Mihai Pintilii, replică devastatoare după ameninţările lui Lucian Burchel. Şeful Şcolii de Antrenori din FRF a spus că nu mai vrea ca antrenorii fără licenţă PRO să mai apară pe banca tehnică a echipelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a spus că îl aşteaptă pe Lucian Burchel cu poliţia ca „să-l aresteze”. Pintilii are funcţia de delegat al echipei, iar principal în acte este Leo Strizu.

Mihai Pintilii, replică devastatoare după ameninţările lui Lucian Burchel

Nu, absolut deloc şi tam-tamul care se face nu cred că îşi are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să-l lăsăm pe domnul Burchel să-şi facă investigaţia, să mă caute, să trimită şi poliţia să mă aresteze, n-am nicio problemă, dumnealui ştie că am început cursurile de carnet de antrenor. Da, nu pot să antrenez, aşa, să mă dea afară din ţară sau să mă aresteze, ce pot să fac eu?”, a spus Mihai Pintilii înainte de Hermannstadt – FCSB, conform orangesport.ro.

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori

Gigi Becali îl distruge pe şeful Şcolii de Antrenori. Patronul FCSB a avut un discurs dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul FRF. Burchel a sesizat Comisia de Disciplină în cazul lui Mihai Pintilii. Acesta este cel care antrenează FCSB, deşi nu are licenţă PRO. Becali l-a pus pe Leo Strizu antrenor în acte la FCSB.

Gigi Becali a luat foc când a aflat demersul făcut de şeful Şcolii de Antrenori şi i-a dat o replică dură.

Reclamă

„Mergem toţi şi îngenunchiem la Burchel, mergem toţi, domnu’ Burchel, împărăția ta, Burchel care eşti tu Burchel, facem ca tine toţi. El e deștept în fotbal. Asta ne mai trebuia, un Burchel”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica a lansat atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel. Managerul general de la FCSB este revoltat că vicecampioana României este ameninţată că va fi amendată dacă nu va avea un antrenor cu licenţă PRO pe bancă. Managerul general de la FCSB şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit la adresa preşedintelui FRF. Vizat a fost şi şeful Şcolii de Antrenori, care a anunţat că va face o anchetă pentru a afla de ce roş-albaştrii au plecat fără Leo Strizu în cantonament.

E bine că a aflat și Burchel că deținătorul licenței PRO nu a fost anul trecut în cantonamentul Rapidului. Aaa, nu a fost mandatat? Doamne… Mă scuzați… Am frisoane când aud asta.

Reclamă 4 / 0/3

Ce club a condus Burleanu ca să fie președintele Federației? Ce club a antrenat Burchel de e șeful Școlii de Antrenori? Ce studii are Vochin de e una dintre cele mai importante persoane din FRF? Ce studii am eu care sunt președinte de 30 de ani? Eu am făcut Institutul Politehnic. E drept, am luat note mari…

Noi respectăm regulamentele cu o strictețe demne de o cauză mai bună. Vom avea licență PRO pe bancă, indicațiile vor fi date de cineva cu licență PRO. Și nu doar atât, vom avea unul care a terminat «prestigioasa școală de antrenori din România». Să fim serioși…Sunt 200 de antrenori cu licență PRO, dar nu găsim… Să-mi spună Burchel, că e cel mai bun antrenor, că d-asta e șeful Școlii de Antrenori, «Ia-l pe astă și veți avea rezultate». Hai să fim serioși”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și