Închide meniul

Mihai Stoica, complet debusolat după un nou pas greșit făcut de FCSB în Liga 1: „Au intrat și s-a ales praful”. Ce a spus MM despre transferul lui Billel Omrani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 22:18

Mihai Stoica, complet debusolat după un nou pas greșit făcut de FCSB în Liga 1: „Au intrat și s-a ales praful. Ce a spus MM despre transferul lui Billel Omrani

Mihai Stoica, replică fermă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / Sportpictures

Mihai Stoica s-a arătat complet debusolat după un nou pas greșit făcut de FCSB în Liga 1. Vicecampioana României a fost egalată dramatic de FC Voluntari, scor 1-1, în prelungirile meciului de pe Arena Națională. Managerul general al roș-albaștrilor a avut un discurs dur la adresa jucătorilor lui Nicolae Dică, după remiza de luni seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB l-a transferat astăzi pe Billel Omrani, iar Mihai Stoica este convins că atacantul francez se va integra repede în echipă dacă va reveni la forma care l-a consacrat în perioada petrecută la CFR Cluj.

Mihai Stoica, complet debusolat după un nou pas greșit făcut de FCSB în Liga 1: „Au intrat și s-a ales praful”

MM a vorbit în termeni duri de jucătorii intrați de pe banca de rezerve în meciul cu FC Voluntari, atunci când a fost întrebat dacă Omrani își va face loc în echipă:

„Omrani a fost feblețea lui Gigi de ani de zile, dacă a putut să-l ia acum, l-a luat, n-ai ce să faci. Dacă Omrani e în stare să-și dea restart carierei la 29 de ani, va fi o achiziție excepțională. Cu calitățile pe care le are poate să ne ajute, indiscutabil.

Unde va juca? Păi, ieri ați văzut ce s-a întâmplat, au intrat unii și s-a ales praful! Trebuie să avem dubluri pe posturi! Acum, nu e bine că l-am luat pe Omrani, pentru că avem prea mulți? Trebuie să dăm socoteală?!

Reclamă

Dulca are mingea la picior. În loc să preia și să paseze sau să încerce să urce, le dă mingea lor, apoi pierde Nemec controlul balonului și alunecă Radunovic. Când e să se aleagă praful, așa se întâmplă.

Radaslavescu n-are voie, n-are nici scuza vârstei. Țineți minte ce a făcut Mahrez. În loc să-i paseze lui Foden… s-a ales praful și la ei. E vina exclusiv a mijlocașilor, care nu au stat aproape de fundași și nu au făcut densitate, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Oaidă și Marco Dulca sunt cei 4 jucători introduși de Dică pe parcursul meciului cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro la vicecampioana României. La începutul anului, Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să plece de la CFR. Lucrurile s-au simplificat în această vară, când atacantul de 29 de ani a rămas liber de contract.

Billel Omrani, extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB

Billel Omrani a fost extrem de sincer la prezentarea oficială la FCSB. Atacantul francez, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că nu se află la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Fostul vârf al lui CFR Cluj își dorește să revină la cea mai bună formă și să-și ajute echipa să câștige titlul în Liga 1 și să treacă de grupele Conference League.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici.

Mereu când am venit aici ca adversar stadionul a fost plin, incredibil, mi-a plăcut dintotdeauna atmosfera. Sper să dau multe goluri și pase de gol și să câștigăm multe meciuri, iar fanii să fie alături de noi”, a declarat Billel Omrani, pentru FCSB TV.

  • Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.
Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica, debusolat după un nou pas greșit făcut de FCSB în Liga 1
  • Ce a spus MM despre transferul lui Billel Omrani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și