Închide meniul

Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League. Ce i-a lipsit fundaşului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2022, 17:03

Mihai Stoica, convins că Vali Creţu ar fi putut prinde un transfer în Premier League. Ce i-a lipsit fundaşului de la FCSB

Ce a declarat Vali Creţu după FCSB - Silkeborg 5-0. Mesaj categoric pentru coechipieri

Vali Creţu, în tricoul lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica l-a lăudat pe Vali Creţu, fundaşul care a fost titular în FCSB – FC Argeş, scor 3-2, în etapa a 12-a din Liga 1. Managerul general al roş-albaştrilor e sigur că jucătorul de 33 de ani ar fi putut ajunge chiar şi în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Creţu a răbufnit la adresa contestatarilor după victoria obţinută pe Arena Naţională. „Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!„, a reacţionat fundaşul care are 2 selecţii în naţionala României.

Mihai Stoica e sigur că Vali Creţu ar fi putut ajunge în Premier League

MM asigură că, în cazul în care Creţu ar fi centrat fără greşeală, putea spera la un transfer uriaş.

„Dacă Crețu centra și bine, la felul în care aleargă, și se dedică pentru echipă, acum era în Premier League, nici măcar în Germania”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Crețu nu înțelege de ce este criticat după fiecare meci. Chiar și fanii l-au pus la zid pe fundaș, iar acesta a fost un car de nervi.

Reclamă

„Era un blocaj mental, e normal să fie greu când nu câștigi de atât de mult timp. De mâine trebuie să fim mai concentrați la antrenamente și să nu mai ajungem în astfel de situații.

Eu demonstrez pe teren. De când am venit aici, după două luni, eram dat afară! Am demonstrat că sunt un jucător puternic. Asta contează. An de an am ieșit cel mai bun fundaș dreapta pe datele InStat. Îmi fac treaba defensiv foarte bine, eu știu ce fac!

Am ajuns la o experiență, sunt un jucător echilibrat, îmi fac singur autocritica. Mă pregătesc foarte bine. Se vorbește mereu numai de centrări, parcă sunt Beckham să le pun mereu pe cap!”, a declarat Vali Crețu după FCSB – FC Argeș 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali despre Vali Creţu

Şi Gigi Becali e sigur că ar fi putut da lovitura cu Vali Creţu, în cazul acesta reuşea să centreze fără greşeală.

„El își face datoria, nu ai ce să… Își face datoria, ai văzut că de multe ori salvează fundașii centrali. Are dreptate, nu e David Beckham. Mie îmi place ce face el.

Că nu poate să centreze, așa e el. Nu îl știm? Aseară a dat o centrare bună. Dacă mai avea și centrările, eheheee, făcea bani mulți… N-ai văzut că e piston? Față, spate, față spate”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Vali Creţu a fost transferat de FCSB de la Gaz Metan Mediaş, în 2019. A jucat în 87 de meciuri, în Liga 1, pentru roş-albaştri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și