Închide meniul

Mihai Stoica, cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1: „Joacă la alt nivel!”

Viviana Moraru Publicat: 24 februarie 2024, 10:17

Reclamă
Mihai Stoica, cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1: „Joacă la alt nivel!

Mihai Stoica, cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1. Managerul general al celor de la FCSB l-a remarcat pe Panagiotis Tachtsidis, mijlocaşul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Panagiotis Tachtsidis evoluează la CFR Cluj din vară, atunci când semna cu trupa din Gruia din postura de jucător liber de contract, după închierea înţelegerii cu Khor Fakkan, formaţie din Emiratele Arabe Unite.

Mihai Stoica, cucerit de un jucător de la o rivală din Liga 1

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Tachtsidis, după ce CFR Cluj a umilit-o pe Dinamo şi s-a impus clar, cu 4-0. MM a declarat că mijlocaşul de origine greacă prestează un fotbal la un alt nivel, fiind de părere că este un jucător complet.

„Eu mereu îl remarc pe Tachtsidis, la fiecare meci. E jucător foarte bun, are tehnică bună de tot, se vede că a jucat la alt nivel. Pare lent, dar nu e. Aici joacă puţin mai aproape de poartă”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Panagiotis Tachtsidis a reuşit un assist în duelul cu Dinamo, din ultima etapă. Grecul i-a pasa decisiv lui Daniel Bîrligea, la primul gol al clujenilor.

Reclamă

Tachtsidis este cotat la 800.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, iar în acest sezon a reuşit să marcheze cinci goluri şi să ofere două assist-uri, în toate competiţiile.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime.

Managerul general al roș-albaștrilor a spus că fanii nu ar trebui să se aștepte la un meci ușor, chiar dacă moldovenii se află pe ultimul loc în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și